Milkier 0 Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam, otóż od niedawna jestem posiadaczem telefonu Samsng C3050. Nie otrzymałem w zestawie do niego kabla USB więc dokupiłem kabel w komisie i tu zaczyna się problem ponieważ komputer w ogóle nie znajduje telefonu tylko wyskakuje komunikat że sterowniki nie zostały zainstalowane. Próbowałem też ze sterownikami z płyty która była w pudełku z kablem ( nazwa tych sterowników to CUSTT13 Development Platform) ale jest ten sam problem. Próbowałem też z Samsung New PC Studio ale też nie znajduje telefonu. PROSZĘ O POMOC BO NIE WIEM CO JUŻ ZROBIĆ!! Ps. Moj system to Windows 7 64 bit Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ustaw w telefonie w ustawieniach USB, że telefon jako magazyn danych, pamięć przenośna lub coś podobnego. Cytuj Link to post Share on other sites
Milkier 0 Napisano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 nie mogę znaleźć ustawień USB w tym telefonie niestety ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A w ustawieniach łączności ? Poszukaj dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts