Chumanista 7 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Dlaczego dla mnie miejsce "NASZA OFERTA SPRZĘTÓW TESTOWYCH" jest puste? Wyłączyłem Adblocka i mu podobne. Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Mówisz o tym http://forum.benchmark.pl/blog/1/entry-118-sprz%C4%99t-do-test%C3%B3w-informacje-i-regulamin/ ? Cytuj Link to post Share on other sites
Chumanista 7 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 O tym: http://www.benchmark.pl/strefa/minirecenzje . Cytuj Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Tamta strefa jest archiwalna, nieaktualizowana. 14r33k podał linka do nowej Cytuj Link to post Share on other sites
artur.66 0 Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Irytują mnie komunikaty na stronie benchmark.pl "Informacje i artykuły, które czytasz na benchmark.pl są bezpłatne, naszym źródłem utrzymania są reklamy.Wyłączając ich blokowanie wspomagasz serwis. Dziękujemy ;-)". Niestety, ale prawda jest taka, że "dobrą robotę" będziecie robili wtedy, kiedy wprowadzicie opłaty za dostęp do waszych treści a ludzie będą chcieli za ten dostęp płacić. Dopóki za wasze treści płaca reklamodawcy to robicie "dobrą robotę" dla reklamodawców a nie czytelników. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 23 Października 2016 Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Na forum nie odpowiadamy za poczynania osób ze strony głównej Tam i tu są zupełnie inni ludzie. Cytuj Link to post Share on other sites
homzik 479 Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Czy ktoś w ogóle zwraca uwagę na oczekujące wpisy na blogach? Moje zawsze wiszą po kilka tygodni, zanim ktoś je opublikuje. Inna sprawa, że potem nawet literówki nie mogę poprawić, bo wpis znowu zniknie i trzeba będzie go ponownie zgłaszać. Cytuj Link to post Share on other sites
wojtekadams 0 Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Hej, mam dwa pytania, jak usunąć nie chciany wpis i jak zmienić szkic na publikację? Klikam, klikam i znaleźć nie mogę ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Przyciskiem "Zgłoś wpis" na samym dole. W treści zgłoszenia piszesz, co ma zrobić Moderator z Twoim wpisem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts