monika91 0 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witam wszystkich Dzięki waszym poradą mam super komputer teraz chciałbym drugi taki slabszy np do LOLa mam do wydania 500zł i potrzebujePłytę Zasilaczprocesorram (chyba że płyta będzie miała DDR2 bo mam 2x1GB )DyskMyślałam nad jakimś APU lub coś na S775 nie moge niestety dołożyć nic więcej . Cytuj Link to post Share on other sites
riposta 74 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 proponuję allegro ponieważ może uda ci się wyrwać niezłą okazję na licytacjach nawet za 360zł ;D niestety nawet za tą sume nie kupisz procesora i płyty . radziłbym allegro i poszukać ciekawych licytacji Cytuj Link to post Share on other sites
maslascher 10 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Gotowca nie radzę kupować aczkolwiek jest to dosyć mało kasy nawet jak na zestaw budżetowy. Za najmniejsze pieniądze to coś w stylu G550 (około 100zł na licytacji.) + najtańsze Mobo na H61 (na licytacji za jakieś 60zł) + 2GB goodram (50zł, może mniej)+ Fortron 350 (jakieś 60zł z gwarancją 3-miesięczną)+ najtańszy dysk (za 250GB powinno być jakieś 50zł na licytacji. Z wysyłką powinno wyjść góra 450zł. Nic lepszego niestety chyba nie da się zrobić. resztę kasy proponowałbym dołożyć do lepszego zasilacza (nowego z gwarancją). Ta integra w G550 to nie jest jakieś monstrum ale przeglądać pulpit i grać w np. stare Most Wanted się da ale nie licz na znacznie więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts