Skocz do zawartości

Kupno konsoli XBOX360

Recommended Posts

Witam!

Chciałbym zapytać was o waszą opinię na temat tego czy opłaca się jeszcze kupić konsolę obecnej generacji czy lepiej poczekać na next geny. Będzie to moja pierwsza konsola. Na razie gram na komputerze. z góry dziękuję za pomoc.

Kupuj tylko jaspera lub slimke bo są bezawaryjne! możesz go przerobić żeby zrobić sobie kopie zapasowe Twoich gier :D lub troszkę droższą przeróbkę która umożliwia m.in odpalanie gier z dysku bez płyty, emulatorów, linuxa itp. 

Co prawda to prawda

Jasper (czyli produkcja od grudnia 2008 do lutego 2010 czyli praktycznie cały 2009) to najlepsze konsole jakie kiedykolwiek wyszły - najchłodniejsze , bezawaryjne i podatne na każą modyfikacje

Przerobisz ogolne wszystko lecz jesli chodzi o slimy to sensownie zrobisz tylko RGH (LT na strszych modelach ale i tak jest to ryzykowne i kosztowne przez konieczność DRILL-a układu w napędzie). RGH jest też watpliwe bo zalezy kto i jak i czym Ci top zrobi bo jak jakiś "czesiek" to będziesz miał booty około 2-3 minut (dobry rgh odpala w kilkadziesiat sekund)

ten Falconik co pisałem to wersja V2 z lipca 2008 czyli zaraz przed jasperem i daje na niego miesiac na sprawdzenmie

jak Chesz tanio japsera z 6 miesieczna gwarancja i  z modem lub bez to pisz PW tylko to na bank nie bedzie 230zł ;)

• 1 miesiąc temu...

bierz konsole smialo ,ja to samo niedawno kupilem pierwsza konsole (xbox 360) pogralem w to co chcialem i juz posiadam ps3 ,dla gier typu uncharted, gt5, the last of us ,heavy rain ,god of war,czy nawet gta 5 warto miec konsole nawet tej generacji :) osobiscie uwazam ze ps3 ma lepsze exclusivy niz xbox ,ale to tylko moje zdanie :)