oljan 0 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Cześć. Chciałbym kupić nową myszkę i klawiaturę bezprzewodową. Chciałbym żeby myszka była ładna, dokładna, szybka a klawiatura ładna, z podświetleniem i klawiszami nisko( żeby nie stukała głośno). Co polecacie. Dawajcie najlepiej linki. P.S. Sprzęt ma być jakiejś sprawdzonej firmy. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ile masz kasy na to? Czy ma to byc sprzet do grania, do grafiki, czy moze do biura? Określ się Cytuj Link to post Share on other sites
oljan 0 Napisano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 do grania. cena za myche i klawiature razem to 200-250 Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A bezprzewodowa ma byc tylko klawa, czy gryzonia równiez preferujesz bez ogonka? Cytuj Link to post Share on other sites
oljan 0 Napisano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 gryzonia tym bardziej bez. a limit tojednak 250-300zł. Cytuj Link to post Share on other sites
bonjour 0 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dobry bezprzewodowy zestaw: http://www.frazpc.pl/artykuly/834/Micro ... sktop/5000 wygodna klawa, także do pisania, myszka jest symetryczna, wygodna też dla leworęcznych. Polecam :-) Cytuj Link to post Share on other sites
szogun 0 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja mam 4Tech i też jest wygoda dla leworęcznych zwłaszcza że cała klawiatura jest odwrócona Myszka też kupiona w komplecie. Bezprzewodowo i miłe dla oka Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Przede wszystkim nie satysfakcjonuj się pierwszą napotkaną myszkę. Bierz tylko najbardziej zaufane firmy Dla przykładu 10mies temu szkoda mi było wydać 130 na logitecha mx518 i kupiłem A4techa x-748k za 70zl, plastik na myszce po 10mies pękł, a serwis pisze że nie obejmuje tego gwarancja, a jest ona na 2 albo 3 lata I teraz będę kupował droższego, ale lepszego mx518, brat ma 4 rok i tylko logo się wytarło no i ślizgacze wyrobiły, brat zarejestrował się na stronie logitecha i wysłali mu wiadomość .... i serwis za free wysłał ślizgacze, które miały iść od 7 do 10 dni a przyszły po 3 dniach ;p Teraz najbardziej zaufane firmy to Razer, Logitech i Steelseries ;p Nie sugeruj się świetną klawiaturą, myszka bezprzewodowa tą co wybierzesz musi nie mieć opóźnień, akceleracji i intelploracji* sry ale nie wiem jak się pisze ;p Ja mam klawiaturę najtańszą, oczywiści z klikiem notebookowym i świetnie się gra na WSADzie itp. Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Teraz najbardziej zaufane firmy to Razer, Logitech i Steelserieszapomniałeś dodać Roccat i Microsoft(myszki i klawiatury ma bardzo dobre) Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Tak jest roccat jednak największe cudo ich to Roccat kova ;p Jest również bardzo dobra myszka IE do csa ;p Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts