MartinMartinN 16 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Z tej zacnej okazji: chciałbym spytać czy nie znaleźli by się chętni do wzięcia udziału w turnieju SC2? Kilka razy organizowałem już tego rodzaju amatorskie turnieje, więc może ktoś by był chętny - co sądzicie? Oczywiście byłby to turniej dla każdego - dla takich totalnych noobów jak ja i konkretnych ostrych wyjadaczy Ktoś chętny na taki bezobowiązujący evencik? Ja bym popykał.... Pozdrawiam:) // kolejna reklama Link to post Share on other sites
Bomber3d 29 Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Okazja nawet bardzo zacna. Jakby się znalazło z 8 chętnych to mógłbym zagrać. Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No i super, no to mamy już więc dwie osoby, ktoś jeszcze chętny? Link to post Share on other sites
Konuz 1 Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Jakieś wymagania co do ligi? No i w jakim terminie? Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Mam podstawkę bez hotsa, przejdzie? Zagrałbym sobie Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Oki, wracamy do tematu turnieju w SC2:HotS:) Kto chętny? Przewidziane drobne nagrody ale oczywiście chodzi przede wszystkim o fun. Planuję aby najciekawsze meczyki były publikowane i z dodanym komentarzem. Każdy, bezwzględnie na poziom, mile widziany:) Szczegóły zapisów znajdziecie poniżej: http://gamehaj.pl/newsy/885-pierwszy-turniej-w-starcraft-2-organizowany-na-lamach-gamehajpl-zapraszamy-do-zapisow.html To kto chętny na kilka partyjek w zacnym towarzystwie? Start przewidziany na początek września:) Bomber, Konuz, Cacek - nadal jesteście zainteresowani? Ktoś jeszcze? Big Pozdro! :-) Link to post Share on other sites
Bomber3d 29 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Ja się zapisałem. Mam nadzieję, że będzie dużo ludzi. 1 Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoszenie zostało przyjęte, zapisało się też kilka kolejnych osób:) Zachęcam kolejnych maniaków SC2: HotS - zarówno tych początkujących jak i starych wyjadaczy:) Link to post Share on other sites
Recommended Posts