Miron 1 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Trochę słabe są Twoje argumenty, bo to wszystko zależy od gustu. A co do M8000Xtreme... Mysz może i fajna tylko chyba jak na razie trudno dostępna. Może jakiś link do któregoś ze sklepów? Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Jak poczekacie kilka dni to bedzie recka tego M8000X W sumie bardzo fajna myszka, ale nie moge powiedziec wiecej narazie Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Zobaczcie tą wersje ;p http://www.veoh.com/browse/videos/categ ... 45wpp82485 Co to jest ? Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 to jest właśnie zwykły Logitech G5 Refresh....czyli taka jak sam mam i Ty się nad nią zastanawiasz pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 No tyle to ja też wiem Tylko inny z wyglądu, jakieś dwie wersje G5r są? Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 a co w nim innego z wyglądu jest jest dokładnie taki jak ma być, wygląda tak samo jak moja myszka.... pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Razer DA to moim zdaniem najlepsza myszka, możesz też zastanowić się nad IE 3.0 Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 A nie powinna ta myszka tak wyglądać ? http://img183.imageshack.us/i/img0002xu5.jpg/ Logo jest gdzie indziej i "popękana ziemia" na grzbiecie inaczej wygląda ; Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 A nie powinna ta myszka tak wyglądać ? http://img183.imageshack.us/i/img0002xu5.jpg/ Logo jest gdzie indziej i "popękana ziemia" na grzbiecie inaczej wygląda ; nie zauważyłem tego logo a co do popękanej ziemi to nie wiem czy one są inne, bo na filmiku najlepiej nie widać i w ogóle a jak się przyjrzałem swojemu "gryzoniowi" i tej ze zdjęcia to też są inne, więc pewnie wniosek, że każda jest wyjątkowa może im się gdzieś "wadliwa" sztuka trafiła albo inna fabryka i stąd to logo wyżej jest na filmiku wysłałbym zdjęcie swojego G5r, ale nie mam akurat czym zrobić, ale z tego co wiem to nie ma jego różnych wersji.... albo może zależy od sklepu....nie wiem, dla uściślenia podam, że swoją zakupiłem w 3kropki.pl pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Koło loga logitecha jest takie czarne, może jest któraś wersja poprawiona ;p Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts