Skocz do zawartości

Assassin's Creed 5 we współczesności, bądź okresie feudalnej Japonii? Całkiem możliwe!

Recommended Posts

Co myślicie?

http://gamehaj.pl/newsy/524-wspolczesny-assasins-creed.html

MI osobiście pomysł o Assassinie w czasach teraźniejszych nie za bardzo się podoba, bo przecież głównym założeniem serii zawsze jest podróż po najciekawszych zakamarkach najciekawszych wydarzeń historycznych. Za to już klimat Japonii i Assassińskich ninja to już inna sprawa - dla mnie wypas!:)

A Wy na jaki okres historyczny stawiacie, iż zagości w piątej odsłonie Assassin's Creeda?

Co by nie mówić , ja osobiście uwielbiam tą serię :D:D:D

No ba! genialna gra do dziś pamiętam altaira a później czy ezio :D jak i piękne wspomnienia i możliwość zagrania altairem jako starcem i poznanie prawdy o dezmondzie można by jeszcze wiele pisać seria jedna z lepszych i nie przejadających się oby tak dalej. ^^

• Popieram 1

Tak szybko jak ją zainstalowałem, to jeszcze szybciej odinstalowałem.

Nie rozumiem fenomenu tej gry, mi się osobiście nie podoba. :/

Ja skończyłem dwie pierwsze części. Pozostałe już mnie nudzą, wszystko na jedno kopyto i do tego monotonne. 3x podchodziłem do revelations i nie dałem rady nawet 20% gry zrobić

Ja skończyłem dwie pierwsze części. Pozostałe już mnie nudzą, wszystko na jedno kopyto i do tego monotonne. 3x podchodziłem do revelations i nie dałem rady nawet 20% gry zrobić

Miałem dokładnie to samo :D

Gość usunięty
Assassin's Creed : Janosik .

Coś takiego kupiłbym o ile występowałby w grze Hrabia, Murgramia, Generał, Kwiczoł, Pyzdra oraz Maryna.

No i sam Janosik. Zamek - Pieskowa Skała na Jurze a miejsce akcji - oddalone od niego o wiele kilometrów Tatry i Pieniny. :D

Ja skończyłem dwie pierwsze części.

Przeszedłem 100% jedynki i około 70% dwójki - kupowanie zbroji, uzbrojenia etc jużmnie tak nie rajcwało.

No i brakowało mi Krakowa ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...