szyszkaPL 0 Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Siemka mam zamiar kupić słuchawki Creative Fatality HS-800 i nie wiem czy opłaca mi się je kupić cena wynosi 110 zł. Więc chciałbym się was zapytać czy je kupić czy są może jakieś inne lepsze i w tej samej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 nie opłaca się. Nie znajdziesz nic lepszego z wbudowanym mikrofonem, ale jeśli budżet jest w tej sumie to dużo lepszą jakoś dźwięku da Superlux HD 681 + Zalman Mic1. musiałbyś dopłacić 20-30 zł ale zyskasz dużo na jakości zarówno dźwięku jak i mikrofonu. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Fatality są beznadziejne pod każdym względem patrząc przez pryzmat ceny, powinny kosztować 50zł. Dokładasz trochę grosza i masz GHS-1 http://allegro.pl/okazja-sluchawki-z-mikrofonem-akg-ghs-1-camouflage-i3385279869.html Cytuj Link to post Share on other sites
szyszkaPL 0 Napisano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Zapomniałem doda, że zależy mi na dobrym mikrofonie. Cytuj Link to post Share on other sites
Abizer 241 Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 (edytowane) Pozwólcie, że się podepnę pod temat. @Cacek93- czy podane przez Ciebie słuchawki dają ładny, miekki i dosyć mocny basik? Poszukuję sprzętu dla siebie w podobnej cenie i te słuchafony mi się nawet spodobały jeszcze mam pytanko odnośnie informacji w Twojej sygnaturce odnośnie tej sprzętowej akceleracji- jak to działa i dlaczego powinno się to wyłączać- domyślam się e chodzi tutaj o gry np. FPS. Edytowane 21 Lipca 2013 przez Abizer Cytuj Link to post Share on other sites
RexRX 8 Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Pozwólcie że też się podepnę pod temat. Czy do słuchawek AKG GHS-1 wystarczy zintegrowana karta dźwiękowa. Czy te słuchawki będą się nudzić na integrze? Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Nie jestem specem audio, ale te GHS-1 to istna gratka szczególnie w tej cenie. Nie miałem przyjemności ich odsłuchu i cały czas zastanawiam się nad ich zakupem Ponoć potrafią zagrać na integrze, chociaż nie pogardzą lepszym źródłem. jeszcze mam pytanko odnośnie informacji w Twojej sygnaturce odnośnie tej sprzętowej akceleracji- jak to działa i dlaczego powinno się to wyłączać- domyślam się e chodzi tutaj o gry np. FPS. Do wniosku co ta opcja daje i jak działa doszedłem sam jeszcze w podstawówce Znajdź sobie definicję oraz sam przetestuj. Tutaj wyjaśniałem o co z tym chodzi: http://forum.benchmark.pl/topic/25224-wybor-gryzonia-przydatne-informacje/page-4 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Pozwólcie że też się podepnę pod temat. Czy do słuchawek AKG GHS-1 wystarczy zintegrowana karta dźwiękowa. Czy te słuchawki będą się nudzić na integrze? Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 na integrze nie zagrają swoich 100% możliwosci, źle nie będzie ,choć to zależy jeszcze jaka integra, ale warto do nich dokupić kartę w przyszłości. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts