ryskow 1 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Formatowałem pc już 3 razy i za każdym razem po instalacji sterowników mam problem ze starcraft 2,blenderem i innymi programami. Problem polega na tym że włączam program ale on się nie włącza ale widać go w menedzer zadań. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Podaj pełną konfigurację swojego peceta oraz dokładną informację o systemie operacyjnym, który posiadasz. Przeskanuj swój komputer Mbamem, Spybotem i Esetem Online oraz wyczyść CCleanerem. Pokaż też status smart dysku twardego. Cytuj Link to post Share on other sites
bigipl 22 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Miałem podobny problem przeskanowałem nortonem i było dobrze Edytowane 19 Lipca 2013 przez bigipl Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts