benchmarkpl 17 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dwa routery D-Link czekają na przygarnięcie i dobre potraktowanie http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/N ... -1988.html Sprzęt zostanie u testującego - wariant A Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja chętnie jednego wezmę bo przydałby mi się gigabitowy ruter. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Daj _nick_ szansę innym BTW, mam trzyantentkowego TP-Linka... chciałbyś ktoś porównanie z tym trzyantenkowym D-Linikem Jeśli tak, to w sumie jestem chętny Albo nawet jestem bardzo chętny na trzyantentkowego, bo to porównanie może wyjść całkiem fajnie - czy dwukrotna różnica w cenie ma odzwierciedlenie w jakości połączenia i jej szybkości :) Wysyłam zgłoszenie Cytuj Link to post Share on other sites
Dante 1 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dwa routery D-Link czekają na przygarnięcie i dobre potraktowanie http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/N ... -1988.html Sprzęt zostanie u testującego - wariant A Pisałem już dwa razy w tej sprawie jednak zero odzewu. Ja z chęcią bym je oba porównał szczególnie, że pracuję na 2 linksysach i tplinku. A smaczku dodaje fakt, że ostatnio D-L to dla mnie porażka. Palme pierwszeństwa pozostawiam moim przedmówcom, ale jakby co to jestem zainteresowany. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja też wysłałem zgłoszenie i wstępny temat m-r, ale niestety odzewu brak Ja tego nie kumam... jestem na czarnej liście, czy jak Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nie no, predzaj ja bym byl na czarnej liscie, ze wzgledu na pewien sprzet ktory wziac 'testuje' Kurde, musze w koncu dokonczyc tekst i zrobic fajne zdjecia, odesłać i zapomnieć Cytuj Link to post Share on other sites
kopczenko 1 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Przygarnac i przetestowac moglbym gdybym mial w lapku wifi n a nie b ;/ - teraz mam tp linka w8901 i chyba duzej roznicy bym nie poczol ;/. :oops: - chyba zebym mial sieciowke w 2 kompie na wifi to co innego Podpowiedz dla testujacego - moglbys zrobic porownanie czas zmiany ip ?? - niektorym zalezy na szybkosci. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja się zgłosiłem po obudowę już wczoraj, ale żadnej odpowiedzi nie otrzymałem mimo że wiadomość dotarła Wyślę jeszcze raz, bo mi zależy Cytuj Link to post Share on other sites
benchmarkpl 17 Napisano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja się zgłosiłem po obudowę już wczoraj, ale żadnej odpowiedzi nie otrzymałem mimo że wiadomość dotarła Michał, przecież Ty masz fajną obudowę ;P W Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Michał, przecież Ty masz fajną obudowę ;PAle to nie mini-ATX Poza tym aż tak fajna nie jest - gdyby to był CM HAF to rozumiem, ale toż to zwykły Centurion A ja nigdy obudowy tych wymiarów nie widziałem na żywo i chciałbym przetestować BTW, taka komp w takiej obudowie może służyć jako HTPC, a normalny tower jak Gaming-PC :-> Poza tym jeśli ktoś np. ma roczną licencję na NOD'a 32, to nie może przetestować Norton'a 360 4.0 :> Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts