Colthar 0 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam, Poszukuje słuchawek do 300zł. Mają być przeznaczone głównie do grania. ew filmy i muzyka. Koniecznie mają mieć dobry mikrofon, nie ważne czy odłączany czy też nie. Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ja polece Superlux HD 681 + (nowe)Xonar DG (uzywane) -xfi gamer/music/titanium lub hd 668b. Mikrofon osobny - Zalman Mic-1 (zapinka idealnie pasuje do kabla od hd-681) Uprzedzam ewentualne pytanie - nie, sprzęt z wbudowanym/dołączonym mikrofonem nie zagra tak dobrze jak podany zestaw. Cytuj Link to post Share on other sites
Colthar 0 Napisano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) Tylko niestety słyszałem, że ten Zalman Mic-1 jest słaby, cichy i zbiera szumy. Więc nie wiem czy to dobry pomysł, a ja potrzebuje czystego, dobrego dźwięku z mikra. Edytowane 16 Lipca 2013 przez Colthar Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 większość ludzi od których to usłyszałeś albo nie umie ustawić mikrofonu albo ma nieuziemione gniazdko . To jest tani mikrofon który spokojnie sie równa z większością dołączanych. Jeśli byś sie uparł na headset for gamerz to chociaż weź dobrej firmy w promocji http://allegro.pl/show_item.php?item=3385279869&utm_source=okazje-allegro&utm_label=section3&utm_offer_id=80665 Co nie zmienia faktu ze do gier bedzie okej, ale proponowany wcześniej zestaw bardziej sie nada do gaming/filmy/muzyka. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 solidne słuchawki jakie można polecić z dobrym mikro to otwarte Sennheisery pc320.Może nie będą miały tak dobrego brzmienia jak tu już wymienione, ale z pewnością pod tym względem można być zadowolony. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Colthar 0 Napisano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 solidne słuchawki jakie można polecić z dobrym mikro to otwarte Sennheisery pc320.Może nie będą miały tak dobrego brzmienia jak tu już wymienione, ale z pewnością pod tym względem można być zadowolony. Właśnie bardzo mi się one podobają i opinie też mają dobre i myślę, że spełniły by moje oczekiwania. Pytanie czy poradzą sobie z zintegrowaną kartą graficzną, czy lepiej coś dokupić ? Płyta główna to: MSI Z87-G43 Intel Z87 LGA1150 BOX Jeszcze takie pytanie. Czy te Sennheisery pc320 posiadają bas? Pytam tak w razie czego Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 nie są wymagające co do źródła, ale warto do nich dokupić coś lepszego. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Swiftbeatz 1 Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) większość ludzi od których to usłyszałeś albo nie umie ustawić mikrofonu albo ma nieuziemione gniazdko . To jest tani mikrofon który spokojnie sie równa z większością dołączanych. Jeśli byś sie uparł na headset for gamerz to chociaż weź dobrej firmy w promocji http://allegro.pl/show_item.php?item=3385279869&utm_source=okazje-allegro&utm_label=section3&utm_offer_id=80665 Co nie zmienia faktu ze do gier bedzie okej, ale proponowany wcześniej zestaw bardziej sie nada do gaming/filmy/muzyka. Mam pytanie co do AKG, które link'nałeś. Mam dużą głowe, a podobno użytkowanie tego modelu po paru godzinach zaczyna być nieprzyjemne. Czy ktoś może potwierdzić/zaprzeczyć ? Edytowane 17 Lipca 2013 przez Swiftbeatz Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 sennki powinny być wygodniejsze . http://allegro.pl/sluchawki-sennheiser-pc-320-okazja-i3388618243.html - tu masz 70 zł taniej kosztem jednego roku gwaru. Tez jak o nich czytałem to widziałem wiele opini że przy kilkugodzinnych posiedzeniach mogą uwierać. Cytuj Link to post Share on other sites
Colthar 0 Napisano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jak macie wielkie łby to będzie uwierać w praktycznie każdych Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts