Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja polece Superlux HD 681 + (nowe)Xonar DG (uzywane) -xfi gamer/music/titanium

lub hd 668b.

Mikrofon osobny - Zalman Mic-1 (zapinka idealnie pasuje do kabla od hd-681) 

Uprzedzam ewentualne pytanie - nie, sprzęt z wbudowanym/dołączonym mikrofonem nie zagra tak dobrze jak podany zestaw.

większość ludzi od których to usłyszałeś albo nie umie ustawić mikrofonu albo ma nieuziemione gniazdko . To jest tani mikrofon który spokojnie sie równa z większością dołączanych. 

Jeśli byś sie uparł na headset for gamerz to chociaż weź dobrej firmy w promocji http://allegro.pl/show_item.php?item=3385279869&utm_source=okazje-allegro&utm_label=section3&utm_offer_id=80665

Co nie zmienia faktu ze do gier bedzie okej, ale proponowany wcześniej zestaw bardziej sie nada do gaming/filmy/muzyka.

solidne słuchawki jakie można polecić z dobrym mikro to otwarte Sennheisery pc320.Może nie będą miały tak dobrego brzmienia jak tu już wymienione, ale z pewnością pod tym względem można być zadowolony.

• Popieram 1

solidne słuchawki jakie można polecić z dobrym mikro to otwarte Sennheisery pc320.Może nie będą miały tak dobrego brzmienia jak tu już wymienione, ale z pewnością pod tym względem można być zadowolony.

Właśnie bardzo mi się one podobają i opinie też mają dobre i myślę, że spełniły by moje oczekiwania. Pytanie czy poradzą sobie z zintegrowaną kartą graficzną, czy lepiej coś dokupić ? 

Płyta główna to: 

MSI Z87-G43 Intel Z87 LGA1150 BOX

Jeszcze takie pytanie. Czy te Sennheisery pc320 posiadają bas? Pytam tak w razie czego :D

większość ludzi od których to usłyszałeś albo nie umie ustawić mikrofonu albo ma nieuziemione gniazdko . To jest tani mikrofon który spokojnie sie równa z większością dołączanych. 

Jeśli byś sie uparł na headset for gamerz to chociaż weź dobrej firmy w promocji http://allegro.pl/show_item.php?item=3385279869&utm_source=okazje-allegro&utm_label=section3&utm_offer_id=80665

Co nie zmienia faktu ze do gier bedzie okej, ale proponowany wcześniej zestaw bardziej sie nada do gaming/filmy/muzyka.

Mam pytanie co do AKG, które link'nałeś. Mam dużą głowe, a podobno użytkowanie tego modelu po paru godzinach zaczyna być nieprzyjemne. Czy ktoś może potwierdzić/zaprzeczyć ?

Edytowane przez Swiftbeatz