viscaelbarca 6840 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) Witam, planuje w przyszlosci zakupić kamere sportową jedna z tych trzech wyzej wymienionych. wiem ze testow jest duzo itp ,filmow ,ale ciezko czasem zobaczyc wieksze roznice . głownym moim celem bylo hero 2 albo 3 black edition ale zobaczylem ostatnio tego sony i sam nie wiem. moglby ktos sie wypowiedziec na temat tych kamer. narazie stawiam na hd hero 2 ,bo jest troche tansza niz 3 black edition ale jak bedzie warto dolozyc to doloze i jeszcze ten sony o ktorym niewiele wiem. bo o gopro czytalem . ps.aktualnie posiadam sony hd-cx190 i jest okej Edytowane 16 Lipca 2013 przez viscaelbarca Cytuj Link to post Share on other sites
Tridefy 229 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Kolega posiada gopro HD hero 2 i jest ok, wiele razy na nim upadłem i nic się nie się nie działo. Ogólnie to sprawdzony produkt w dziedzinach sportów szczególnie tych "ekstremalnych" i brałbym go, a do 3 chyba nie warto dopłacać.Ogólnie to przyczepialiśmy go do kasków, a jeździmy na BMX . Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 akurat to wiem ze kamerki gopro to ,,mocny ,, sprzet , ale wlasnie chcialbym zeby ktos sie wypowiedzial na temat faktycznych roznic, bo jeszcze ciekawa pozycja moze byc hero 3 silver edition bo jest w okolicach ceny gopro hero 2. wiec sam nie wiem, chcialbym jak najlepsza jakosc filmu ale rzeczy tupu wifi czy krecenie w rozdzielczosci 4k mnie nie interesuje ale chyba jakosc najlepsza ma wlasnie black edition. Cytuj Link to post Share on other sites
Sztyki 2 Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Z Action Camem Sony mam do czynienia w sumie na co dzień. W porównaniu do GoPro przede wszystkim ma sporo lepszą stabilizację, bardziej naturalne kolory, tańsze akcesoria, dużo lepiej sobie radzi w kręceniu wieczorami lub nawet w nocy. Tam gdzie na GoPro nic nie widać na AS15 można spokojnie wszystko zobaczyć. W którymś porównaniu na internecie wyczytałem jeszcze, że transmisja obrazu przez Wi-Fi w AS15 ma mniejsze opóźnienia. No i dobra cena - normalnie w granicach 1299 zł w Media Markt, ostatnio na wyprzedaży za 1099 zł. Zdecydowane polecam Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 a miales porownanie osobiscie z gopro hero 3 black edition czy wersja hero 2 lub 3 silver edition? Cytuj Link to post Share on other sites
Sztyki 2 Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dokładnie Hero 3 Silver. O Black tylko czytałem. Z tym, że Black kosztuje kilka stów więcej i zdecydowanie nie warto dopłacać. Zresztą masz filmiki na YT porównujące Black i AS15. Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 tak,tylko te filmiki często nie pokazuja w 100% faktycznej jakosci. no black ma troche lepsze slow motion i pilot ktory chyba normalnie z 400zl kosztuje ... ale na dzien dzisiejszy chyba gopro 3 silver jest najabrdziej oplacalna. Cytuj Link to post Share on other sites
Sztyki 2 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Jak kto woli, ale Silver raczej bym nie kupił Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 to co dla ciebie co jest najlepsze i co bys kupil? Cytuj Link to post Share on other sites
Sztyki 2 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Osobiście zastanowiłbym się nad Hero 3 Black i Action Camem, ale raczej z naciskiem na tą drugą. Tańsza, tańsze akcesoria, bardziej naturalne kolory, dużo lepsza stabilizacja no i przy słabym oświetleniu radzi sobie nieporównywalnie lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
Walure 0 Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Mój kolega ma GoPro Hero 3 Black Edition i zacna kamerka,na ustawieniu największej jakości mówił mi że przy obróbce komputer mu nie wyrabiał Osobiście wybrałbym Hero 3 black,ze względu najwyższej jakości nagrywania,szerokim paśmie ustawień jakości,wytrzymałości,dużej ilości akcesorii, a gdybym miał mniej pieniędzy to wybrałbym Sony Action Cam zamiast Hero 2 Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 w tej chwili to raczej i hero 2 odpada jak i hero 3 black, teraz pojawil sie nowy jvc adixxion 2 , niedlugo wychodzi sony action cam 2 i garmin vrib (ciekawy moze byc ale dosyc drogi) ,bardzo fajny jest isaw a3 extreme ale ciezko u nas dostepny. w czm wybierac napewno bedzie a wiecej produktow na rynku to lepiej dla klienta o gopro 3 black wiele zlego sie naczytalem wiec troche szkoda mi by bylo wydawac ~1500zl i siedziec w niepewnosci czy trafila mi sie dobra sztuka czy felerna chociaz jakosc obrazu jest piekny wiec poczekam do premier nowych kamer i wtedy podejme decyzje Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A ktoś użytkował może już Ion Air Pro 2? Cytuj Link to post Share on other sites
KarsonPL 6 Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Kumpel posiada gopro hd hero 3 black edition i mówi, że jest duża różnica w jakości niż w hero 2. Jak masz odpowiednio kasy to proponuje wziąć black edition. Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 to ze hero 3 black edition ma super jakosc to wszyscy wieddza tylko problemy sa z przegrzewaniem sie czy krotkim czasem pracy bateri ,poczekam na nowe wersje kamer Cytuj Link to post Share on other sites
Wemberr 0 Napisano 9 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 (edytowane) to ze hero 3 black edition ma super jakosc to wszyscy wieddza tylko problemy sa z przegrzewaniem sie czy krotkim czasem pracy bateri ,poczekam na nowe wersje kamer To polecam Go Pro Hero 3+ Hero 2 ma podobną jakość do Hero 3 Silver. A przegrzewanie to raczej mit. Edytowane 9 Listopada 2013 przez Wemberr Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts