Colthar 0 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Witam, Otóż kupuję komputer http://www.morele.net/inventory/info/jROzN/ na części. Ktoś doradził mi abym użył jakiegoś kodu, gdzie składają komputer za 1zł i kurier dochodzi gratis. Pytanie mam odnośnie tego czy wysyłają pudełka od poszczególnych komponentów wraz z akcesoriami jakie dołączył producent np. czy prześlą mi pudełko od procka, dysku itd ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dla mnie to jest oczywiste, że tak. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Naturalnie. Wszystkie pudełka wraz z papierami i akcesoriami (jeśli takie są ) Wytapane z HTC Sensation XE Cytuj Link to post Share on other sites
szyszak12 0 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Jasne że tak sam u nich kupowałem tez za 1 zł montaż i wszystkie pudełka mam u siebie.Te pudełko są w cenie produktu Cytuj Link to post Share on other sites
pudlox 9 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Jej.. Przecież składanie kompa to największa frajda 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Dreagon 4 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dla mnie niezła konfiguracja, jak najbardziej może być Cytuj Link to post Share on other sites
RaaKoo 74 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Jej.. Przecież składanie kompa to największa frajda dokładnie ale trzeba kumać chociaż podstawy do tego ,tyle że dla jednego to frajda a innego niepotrzebna strata czasu Cytuj Link to post Share on other sites
FerGaijin 4 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Z ciekawości, skąd można brać te wszystkie kody promocyjne do różnych sklepów internetowych? Są gdzieś podawane czy otrzymują je tylko "vipy"? Cytuj Link to post Share on other sites
pudlox 9 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 dokładnie ale trzeba kumać chociaż podstawy do tego ,tyle że dla jednego to frajda a innego niepotrzebna strata czasu Jednego kręci jedno, a drugiego drugie. Każdy ma iny gust Cytuj Link to post Share on other sites
Vater 0 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) Z ciekawości, skąd można brać te wszystkie kody promocyjne do różnych sklepów internetowych? Są gdzieś podawane czy otrzymują je tylko "vipy"? Morele.net Kod promocyjny - za montaż i wysyłkę (1zł). Wpisujemy w polu "Wpisz kod promocyjny" po dodaniu usługi montażu do koszyka i wyborze kuriera na dostarczenie przesyłki przy jej minimalnej wartości 1500zł. W3FHN58JFW Edytowane 16 Lipca 2013 przez Vater Cytuj Link to post Share on other sites
FerGaijin 4 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 No tak, jednak moje pytanie dotyczyło tego, skąd takie kody można brać nie pytając o takowe na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
immunitycheater 4 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 No tak, jednak moje pytanie dotyczyło tego, skąd takie kody można brać nie pytając o takowe na forum. Czytaj: http://goo.gl/t8Cyf Cytuj Link to post Share on other sites
BlueMike 2579 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Te kody krążą po sieci, wystarczy na forach poszukać. Kody do morele i esc.pl bez problemu można znaleźć tutaj. Gdzieś nawet widziałem kod do techplanet.pl Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts