Kameng 9 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Mam oryginalny system Windows 8 Pro i co jakiś czas są problemy ale że zapłaciłem to muszę sobie z nimi radzić. Otóż gdy chcę przykładowo włączyć jakiś obrazek bądź zdjęcie cały ekran jakby się blokuje (Cały ekran zmienia kolor oprócz paska) na 2 - 3 sekundy po czym nic, dalej się nic nie dzieje. Najdziwniejsze jest to że nie mogę nawet kliknąć prawym przyciskiem myszy na żaden obraz bo dzieje się to samo. Pragnę dodać że system jest zaktualizowany programy również i nie ma znaczenia jaki program jest ustawiony jako domyślny. Cytuj Link to post Share on other sites
lućka 467 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 ale normalnie wyłączyć możesz przez alt+F4 ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kameng 9 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Kiedy staram się otworzyć ten obraz to przez 2 - 3 sekundy dzieje się to co powyżej napisałem potem wraca na pulpit jakby się nic nie wydarzyło. Cytuj Link to post Share on other sites
lućka 467 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 hmm dziwne szczerze mówiąc nie miałam z tym problemu.. przeinstaluj sobie apke "zdjęcia" Cytuj Link to post Share on other sites
Kameng 9 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Co piękne w win 8 poszedłem za twoją radą i postanowiłem zainstalować ponownie wszedłem w sklep windowsa sprawdzam aplikacje, jest znalazłem ale ku mojemu zdziwieniu jest tylko opcja ZAINSTALUJ już myślałem że mam coś z głową i napisałem na forum bez powodu, ale nieeee. Zainstalowałem aplikację zdjęcia wchodzę w sklep i co widzę? Wciąż opcje zainstaluj . Poza tym jeżeli mam zdjęcia w bibliotece mogę je obejrzeć jeżeli najpierw włączę aplikacje i dopiero poszukam moich zdjęć ale jest to naprawdę niewygodne. Cytuj Link to post Share on other sites
lućka 467 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 bo musisz teraz ustawić to pewnie jako program domyślny xD Cytuj Link to post Share on other sites
Kameng 9 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Jak napisałem na samym początku to nie ma znaczenia który ustawie jako domyślny czy "zjdęcia" czy paint czy gimp . Cytuj Link to post Share on other sites
lućka 467 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 kurde to nie wiem dla mnie najlepszym wyjściem przeinstalować sobie win 8 ale poczekaj na pomoc innych Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 IrfanView do przeglądania zdjęć i po problemie Cytuj Link to post Share on other sites
Kameng 9 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Zainstalowałem ten program ustawiłem jako domyślny i nie daje to niczego nowego, czekam dalej. Cytuj Link to post Share on other sites
lućka 467 Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 ja już dawno bym se system walnęła od nowa Cytuj Link to post Share on other sites
ewaa85 0 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 może brakuje ci po porstu jakiegoś kodeka? to serio dziwne, żeby nie otwierało ci tak standardowych formatów zdjęć. może poszukaj jakichś aktualizacji, a jak nic to nie da, to czeka cię chyba stawianie systemu od nowa ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts