makhom 0 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam. Które lepsze słuchawki? (Nie chodzi mi tutaj o mikrofon) Z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 budżet/zastosowanie ? Z tych dwóch to chyba Syberia ale podaj zastosowanie bo te "gamingowe" headsety często mają lepsze jakościowo alternatywy Cytuj Link to post Share on other sites
makhom 0 Napisano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Budżet to 350 zł mogę troszkę dołożyć. Zastosowanie to oczywiście gaming Budżet to 350 zł mogę troszkę dołożyć. Zastosowanie to oczywiście gaming Gaming, ale głównie fps i rpg Sam sobie wybrałem SteelSeriesy Siberie v2 wiec temat rozwiązany Cytuj Link to post Share on other sites
EruPL 9 Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Lepszym wyjściem byłoby brać jakiegoś Xonara + HD681 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts