hyziek 10 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 zastanawiam nad nowym prockiem, prawdopodobnie to będzie i5 4670 k. Zamierzam go nieco pokręcić i chciałbym mieć do tego odpowiednie mobo, ale przy zachowaniu rozsadnej ceny. Wydaje mi się, że ga-z87x-d3h jako nastepca dobrze opiniowanego ga-z77x-d3h będzie pasował. Mogę Was prosić o opinię? Cytuj Link to post Share on other sites
Wuj Dobra Rada 12 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Tak jak napisałeś, to jest naturalny następca GA-Z77X-D3H, który w mojej opinii był świetny. Z tego co wiem nawet cena zbyt nie wzrosła, więc jeśli chcesz upgrade procesora to dla haswella ta płytka jest jak znalazł. Cytuj Link to post Share on other sites
jakdawidgoliata 2 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Tak jak kolega wyżej - poprzedni model tej płyty był dobrze oceniany i opiniowany przez użytkowników, więc w tym wypadku będzie podobnie. Cytuj Link to post Share on other sites
guli_wer 8 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) No płytka jest bardzo przyzwoita, dobra baza dla SLI/CF jeśli kiedyś byś się na cos takiego zdecydował Edytowane 11 Lipca 2013 przez guli_wer Cytuj Link to post Share on other sites
babciajaga 7 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dla takiego zastosowania jakie masz w zamiarze płytka się nada. Ja również mam dobrą opinię o ga-z77x-d3h i chyba w niedalekiej przyszłości się przesiądę również na ga-z87x-d3h Cytuj Link to post Share on other sites
hyziek 10 Napisano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dzięki za utwierdzenie mnie w moim przekonaniu w takim razie. Decyzja podjęta zatem, zostaje z87x-d3h Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts