HubaPL 2 Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Witam Po odświeżeniu sysytemu windows 8 ( tak się nazywa ta opcja ) chciałem go zaktualizować. No i ok system wykrył sześćdziesiąt parę ważnych aktullizacji daje zainstaluj i się pobierają tylko, że nie ma żadego progresu. Chodzi mi o to, że jak jest procent pobrania to pisze ciągle zero i tak przez grubo ponad godzinę było. Próbowałem kilka razy raz chyba ponad 1.30 i dalej 0 procent. Co robić ? Proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
misa85 0 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 spróbuj instalować po kilka, a nie wszystkie naraz (zacznij od tych najważniejszych) Cytuj Link to post Share on other sites
piotrek8x 58 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 U mnie na lapku jest dokładnie ten sam problem na Win 8... I instalowanie pojedynczo nic nie zmienia. Cytuj Link to post Share on other sites
palmall 3 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Windows + w, w wyszukiwaniu wpisz troubleshooter lub rozwiązywanie problemów i uruchom Rozwiąż problemy z usługą Windows Update w trybie administratora. Może pomoże. Cytuj Link to post Share on other sites
HubaPL 2 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Udało się zainstalować 61 ważnych aktualizacji. Teraz są do pobrania tylko trzy i jet ten sam problem. Polecam próbować je instalować tak : dać pobranie chwile poczekać i jak nic się nie robi to anulować i tak od nowa może za którymś razem zacznie się pobierać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts