Eltanin 0 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) W jakim sklepie nie ma żadnych problemów z gwarancją, reklamacją czy zwrotem do 10 dni ? Może być drogo Nastawiałem się na morele, ale przeczytałem wiele opinii o utrudnieniach, które robią przy reklamacjach. Co najgorsze jak już wymieniają to na sprzęt używany, a nie nowy. Edytowane 7 Lipca 2013 przez Eltanin Cytuj Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ja nigdy nie miałem problemów z Saturionem, zawsze wszystko szybko i sprawnie załatwione Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) może ecs,proline,techplanet,arest Edytowane 7 Lipca 2013 przez wojciechpiwo Cytuj Link to post Share on other sites
stelek 2845 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Saturion / Esc.pl / Net-S.pl to u mnie czołówka - szybki czas realizacji i dobry kontakt - zero wpadek 5/5 Agito / Proline / Arest - zazwyczaj wsio OK, czasem poślizg z wysyłką, ale w granicach rozsądku 4/5 Techplanet - tutaj jeszcze nie miałem okazji robić zakupów, ale sklep ogólnie jest polecany ?/5 Morele - po ostatnich dwóch zamówieniach za ponad 40k i odpowiednim potraktowaniu nic obecnie u nichj nie kupuje i raczej nie zamierzam, no chyba że mam miesiąc czasu na czekanie 0,5/5 Cytuj Link to post Share on other sites
Belike Blair 18 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Jak o mnie chodzi to esc.pl nigdy nie miałem z nimi problemów w dodatku mają bardzo fajne ceny. Tata jak kupuje to w komputroniku. Ceny są zazwyczaj wysokie ale zawsze wszystko przychodziło na czas a z gwarancją również nie robili problemów nigdy. Cytuj Link to post Share on other sites
Eltanin 0 Napisano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) Na Saturionie nie piszą ile jest sztuk dostępnych? Czy ja nie widzę? Edytowane 7 Lipca 2013 przez Eltanin Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nie piszą, jest podane tylko, że towar jest dostępny Cytuj Link to post Share on other sites
Eltanin 0 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Z innych wątków czytam, że Agito nie robi problemów przy zwrotach/reklamacjach. Ktoś może potwierdzić? Edytowane 8 Lipca 2013 przez Eltanin Cytuj Link to post Share on other sites
kastefan4 106 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Stelek napisał opinie o nich, a ja potwierdzam jego zdanie co do wszystkich oprócz moreli, bo ja dałbym im czwórkę, ale to może dlatego, że nic u nich nie reklamowałem Cytuj Link to post Share on other sites
stelek 2845 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ja czekałem kilka razy po 3-4 tygodnie na towar. Zdarzało się że wysłali jeszcze nie to co powinni i dopiero zaczynały się dziać jaja. Do tego oczekiwanie tygodniowe na odp. na zapytanie o rabat przy grubszym zamówieniu. Problemy z kontaktem, ciągłe zmiany terminu realizacji ... dużo nerwów z Morele, ale mają jedną zaletę - bardzo szeroką gamę podzespołów i całkiem niezłe ceny. Agito OK jest - tyko to moloch, także niema co liczyć na indywidualne podejście do klienta Po za tym sklep jest jak najbardziej polecany. Cytuj Link to post Share on other sites
znawcait 0 Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Ja polecam Techplanet.pl, robię u nich zakupy od dłuższego czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń - towar dochodzi stosunkowo szybko, dobrze zabezpieczony i mają świetnych pracowników (potrafią doradzić). Cytuj Link to post Share on other sites
Eltanin 0 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Ja polecam Techplanet.pl, robię u nich zakupy od dłuższego czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń - towar dochodzi stosunkowo szybko, dobrze zabezpieczony i mają świetnych pracowników (potrafią doradzić). Hmm.. opineo nie bardzo to potwierdza. Sklep niecertyfikowany, ocena tylko 8.6 i aż 12% negatywów. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts