Skocz do zawartości

Jaki sklep bezproblemowy?

Recommended Posts

W jakim sklepie nie ma żadnych problemów z gwarancją, reklamacją czy zwrotem do 10 dni ?

Może być drogo :D

Nastawiałem się na morele, ale przeczytałem wiele opinii o utrudnieniach, które robią przy reklamacjach.

Co najgorsze jak już wymieniają to na sprzęt używany, a nie nowy.

Edytowane przez Eltanin

Saturion / Esc.pl / Net-S.pl to u  mnie czołówka - szybki czas realizacji i dobry kontakt - zero wpadek  ;) 5/5

Agito / Proline / Arest - zazwyczaj wsio OK, czasem poślizg z wysyłką, ale w granicach rozsądku 4/5

Techplanet - tutaj jeszcze nie miałem okazji robić zakupów, ale sklep ogólnie jest polecany ?/5

Morele - po ostatnich dwóch zamówieniach za ponad 40k i odpowiednim potraktowaniu nic obecnie u nichj nie kupuje i raczej nie zamierzam, no chyba że mam miesiąc czasu na czekanie 0,5/5

Ja czekałem kilka razy po 3-4 tygodnie na towar. Zdarzało się że wysłali jeszcze nie to co powinni i dopiero zaczynały się dziać jaja. Do tego oczekiwanie tygodniowe na odp. na zapytanie o rabat przy grubszym zamówieniu.   Problemy z kontaktem, ciągłe zmiany terminu realizacji ... dużo nerwów z Morele, ale mają jedną zaletę - bardzo szeroką gamę podzespołów i całkiem niezłe ceny.

Agito OK jest - tyko to moloch, także niema co liczyć na indywidualne podejście do klienta  ;) Po za tym sklep jest jak najbardziej polecany.

Ja polecam Techplanet.pl, robię u nich zakupy od dłuższego czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń - towar dochodzi stosunkowo szybko, dobrze zabezpieczony i mają świetnych pracowników (potrafią doradzić).

Hmm.. opineo nie bardzo to potwierdza.

Sklep niecertyfikowany, ocena tylko 8.6  i aż 12% negatywów.