Skocz do zawartości

Recommended Posts

Najnowszy procesor sześciordzeniowy AMD FX-6300 Black Edition 6x3.50Ghz s.AM3+BOX

Płyta główna ASUS/GIGABYTE/MSI 760G

Markowa pamięć operacyjna DDR3 8GB 8196 MB 1600mhz

Karta graficzna GeForce GTX 650 1GB 1024 MB DDR5 128bit

Dysk Twardy 750GB SATA III

Obudowa X-Gamer Station

Zasilacz 500W 120mm Silent (Bardzo mocny)

Cena 1800 zł

Dobry ten sprzęt czy jakieś gó**o ? Chodzi mi żeby dobrze gry na nim chodziły http://www.mpcforum.pl/public/style_emoticons/default/smile.png

Jak GTX 650 to tylko GTX 650 Ti BOOST. Szybsza, lepsza, co najważniejsze - wydajniejsza niż normalna 650 Ti. Jaki masz monitor? Chodzi o rozdzielczość, bo to też jest ważne :)

@wojciechpiwo to jest gtx 650 ti, wystarczy sprawdzić.

Nie doczytałem, ten Gainward to 650 Ti Boost, nah

Edytowane przez Keifanel

Nie wróżymy - nawet nie znamy wymagań bf4.

ALE: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/test-kart-graficznych-radeon-7770/strona/17881.html

tu masz bf3, aczkolwiek powiedz jaką rozdzielczość monitora masz, bo to też różnica :D

Przewiduje, że bf4 jeśli ruszy, to na niskich-średnich - grafika "trochę" za słaba

Edytowane przez Keifanel

Na takiej rozdzielczości WIĘKSZOŚĆ obecnych gier powinna chodzić w miarę płynnie na ustawieniach średnio-wysokich (z naciskiem na wysokie). Ale co do Battlefielda 4 nie jestem pewien.

BTW. Sam mam GTS450 na której gry chodzą na średnich, więc możesz spać spokojnie przy kupnie 7770 :D Na dodatek powiem, że gram w 1080p.

BTW2. To tylko moje zdanie, poczekaj aż wypowie się ktoś bardziej w temacie.

Nikt Ci tego nie powie, bo nie ma oficjalnych wymagań. Graficznie po trailerach widać, że grafika uległa nie aż tak drastycznym poprawom względem BF3, ale to nie zmienia faktu, że ten sprzęt raczej nie pozwoli Ci grać na najwyższych detalach :) Ruszyć pewnie jakoś ruszy ale fajerwerków się nie spodziewaj.