Rozwiązanie Percuś 5 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 OK panowie produkt zamówiony. kupiłem dokladnie tą???. To ta co poradzacie tak?? http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/evga-geforce-gtx780-sc-acx-3gb-ddr5384bit-dvihdmidp-pci-express,38723.html Cytuj Link to post Share on other sites
Greg3or 637 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Chyba sam też sobie ją sprawię, fajnie wygląda Dobry wybór ! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Percuś 5 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Karta graficzna poprostu kosmos. Leci wszystko na maksa jak żyleta . Dzięki wielkie za doradzenie tej karty, nie będę załował że ją kupiłem . Teraz z czystym sumieniem mogę ją też polecić. KOT!!!!! 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Blue PiK 116 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Karta graficzna poprostu kosmos. Leci wszystko na maksa jak żyleta . Dzięki wielkie za doradzenie tej karty, nie będę załował że ją kupiłem . Teraz z czystym sumieniem mogę ją też polecić. KOT!!!!! Daj chociaż screena z GPU-Z do jakiej częstotliwości podkręciłeś, o ile podkręcasz, bo jak wcześniej napisałem czekam na mocniejszy model i czy warto. Jeżeli ta jest OK. Cytuj Link to post Share on other sites
sqrtxi 134 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Właśnie! Podaj temperatury po i przed OC i jakiego max boosta wyciągasz po max OC ;D Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts