ściecha 0 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Mam problem w Samsungu galaxy ace 2, rzecz w tym że gdy chcę pobrać większą grę (ok. 1gb lub więcej/mniej) każda pobierana gra pobiera mi się na pamięć wewnętrzną (wbudowaną) i nie wiem w jaki sposób zmienić na pobieranie na karte pamięci (mam 32gb), wbudowanej mam 4gb, natomiast do dyspozycji niecałe 2gb pomóżcie.. z góry dzięki Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 To już zależy od konkretnej gry, niektóre od razu ściągają z marketu wszystkie pliki, inne dopiero po zainstalowaniu pobierają pozostałe pliki. Zawsze można duże aplikacje przenieść na kartę SD z poziomu ustawień aplikacji. Link to post Share on other sites
ściecha 0 Napisano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 No tak tylko, że ja ściągnąłem apk pirata, nie ściągałem ze sklepu play Podaje przykład: ściągnąłem apk Need for speed'a MW mając 27gb wolnego miejsca, zainstalowałem, włączyłem i wyskoczyło mi, że nie mam tyle miejsca ponieważ zajmuje on 2055mb, tak jakby nie wykrywało karty pamięci przy pobieraniu gier Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Piratom nie pomagamy! Link to post Share on other sites
Recommended Posts