tobiasson92 5 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Zdecydowałem się na pamięci Patriot Viper Division 2 1600 mhz CL8 z uwagi na bardzo przystępną cenę- 250 zł. Przed zakupem chciałbym jednak upewnić się i zapytać czy będą one kompatybilne na chipsecie z77, płyta as rock z77 extreme 6. Patrzyłem na stronie producenta, ale ich kod nie został wymieniony, dlatego postanowiłem zapytać ekspertów na forum Cytuj Link to post Share on other sites
Abizer 241 Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) Będą. To że nie ma ich w rozpisce to tak na prawdę ma praktycznie male znaczenie Edytowane 3 Lipca 2013 przez Abizer Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 3 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Będą na 99,99% ale ta cena jest w zasadzie normalna więc nie wiem na jakiej podstawie stwierdzasz, że jest przystępna. Te pamięci mają pewnie wysokie radiatory a za 10zł więcej dostaniesz ramy o niemal tych samych parametrach ale za to niziutkie. http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__katalog_produktow/id_gl__5/id_produktu__5549/__Pami_RAM_Crucial_Dual_8GB_2x4GB_1600MHz_Ballistix_Sport_CL8_Low_Voltage_LP/ Cytuj Link to post Share on other sites
tobiasson92 5 Napisano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Stwierdzam na podstawie przekopywania internetu Taniej nie było. Gdzieś były za 320 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts