Skocz do zawartości

Recommended Posts

@Adi173
A ta optymalizacja da 3-5 dodatkowych fps, na prawdę bardzo się opłaca, skoro w reszcie gier 3350p będzie bił tego FX'a na głowę :D

Zauważ, że tylko ty przekonujesz do tego fx, cała reszta do i5. Pszypadeg? Nie sondze ;/

Edytowane przez sid vicious

to znana zasada sprzed lat, to co teraz dobre to tłuszcza bierze jako pewniak, potem się okazuje że wszelkie spekulacje i dysputy na dany temat były conajwyżej śmieszne, bo i tak czas pokaże, FX-y to dramat jak na dzisiejsze czasy, ale biorąc pod uwagę że co 2 gra jest na unrealu to może dawać do myślenia, zobaczymy i tyle, myślę tak jak ktoś napisał że jaguary nie bez powodu są w nowych konsolach

Nadal to tylko jedna gra, serio, składanie komputer pod jedną grę to głupota

teraz nie głupota, z tą wiedzą że amd zapewnia wydajność w konsolach

• Popieram 2

-myślę że jeżeli szacowny Autor tego tematu na serio chce dobrze wybrać, to należy się wymiana zdań i dyskusja, tylko po to by mógł z niej wyciągnąć wnioski i się przekonać co dla niego jest najlepsze

czasy na budowe komputera są ciężkie, proponowałbym czekać, z innej strony kto czeka to nic nie ma, trudny temat, mimo pojazdu po tych FX-ach to mając 700 zł skłaniałbym się ku 8320 - 8350, mimo istotnej przewagi intela na dzisiaj

tak na serio poczekałbym te 3 miesiące na premiere bf4, jeżeli się okaże że faktycznie AMD dało rade, i ta gra jest wręcz stworzona dla wielowątkowości, to będzie wniosek, że to przyszłość gamingu, jeżeli jak zwykle AMD będzie za intelami to znaczy że trzeba brać procek intela i jednak nie ma w tym haczyka

pamiętam czasy pentiuma 4 kiedy athlon gromil siermiężnie intela, było prosto z mostu, a teraz nie ma juz tak łatwo w wyborze

Edytowane przez jarnuszkiewiczm

pola trawy c C3. szkoda że koleś na 3570k miał tyle samo w tej lokacji co ja na moim phenomie kręconym do 4, co to w ogóle za argument, jakaś lokacja z jednej gierki która nic nie mówi, mówimy o przyszłości a nie o tym co jest

Edytowane przez jarnuszkiewiczm

W grach kręcony mocno fx będzie miał podobną wydajność do nie kręconego i5. W renderingu będzie  wyprzedzał intela. Wszystko zależy do czego będzie go używał. Kupując fx-a musi również brać pod uwagę lepszy zasilacz i chłodzenie niż przy i5 oraz nastawić się na podkręcenie procesora.

Ja bym FX-8320 brał, tym bardziej że prawie w każdym sklepie idzie go za około 600zł dostać teraz. Też niedawno kupiłem mojego FX mimo tego iż prawie każdy poleca Intela, ja jednak zdałem się na siebie, jestem zadowolony i jak bym miał ponownie wybierać wybrał bym tak samo.

Ja bym FX-8320 brał, tym bardziej że prawie w każdym sklepie idzie go za około 600zł dostać teraz. Też niedawno kupiłem mojego FX mimo tego iż prawie każdy poleca Intela, ja jednak zdałem się na siebie, jestem zadowolony i jak bym miał ponownie wybierać wybrał bym tak samo.

Przy karcie graficznej jaką posiadasz nawet przy dużo gorszym procesorze nie będzie różnicy.

HIS HD 5670 IceQ

Edytowane przez gshepherd