jankes87 6 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam, Mialem zamiar kupić Logitech G700 ale ostatnio znalazłem wersję G700s. i tu pojawia się moje pytanie? Czy warto dokładać kasę na tą druga wersję? wiem tylko że jest wykonana z lepszych materiałów. Myszki uzywam ok 10 godzin dziennie. Proszę o opinie i radę. Cytuj Link to post Share on other sites
Faflucy 41 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Tak na prawdę to są te same myszki różnie się tylko wyglądem elektronika jest identyczna w obu modelach Cytuj Link to post Share on other sites
jankes87 6 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) szkoda bo myślałem ze poprawili chociaż długość pracy na baterii... Edytowane 2 Lipca 2013 przez jankes87 Cytuj Link to post Share on other sites
MEW 10 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ładniejsza oraz tańsza jest pierwsza wersja=bierz pierwszą edycję. Po około roku jak jej będziesz używał tyle godzin to Ci się zacznie ścierać warstwa przy kciuku (mi to nie przeszkadza - tylko informuję. Nie orientuję się czy w nowej wersji jest lepiej z tą powierzchnią). Cytuj Link to post Share on other sites
jankes87 6 Napisano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dzięki za informacje, chyba faktycznie wezmę pierwszą wersję bo za wygląd nie bedę tyle dopłacał. Cytuj Link to post Share on other sites
mechmgr 1 Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witaj! Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem G700s. Myszka jest perfekcyjnie wykonanana pod każdym względem. Jeszcze żadna tak przyjemnie nie leżała w dłoni. A miałem wcześniej Razer Imperator oraz Lachesis. Obie niestety uległy awarii w okresie gwarancyjnym. Obecna mysz jest najlepsza z tych które do tej pory miałem. Najewiększym jej minusej jest to, że bateria przy dziennym użytkowaniu ok 10 godzin wytrzymuje max 2 dni. Jest to wg mnie wada. Natomiast wszystyko inne rekompensuje ta mysz. Jestem z niej zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Najewiększym jej minusej jest to, że bateria przy dziennym użytkowaniu ok 10 godzin wytrzymuje max 2 dni. Dlatego najlepiej kupić sobie ładowarkę i komplet akumulatorów Eneloop. Ładowarkę np. Technoline BC-700 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts