VMAX OC 5 Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Da się podłączyć internet radiowy do Playstation 3 ??? Gdy będzie się używało na konsoli Linuxa. Tak żebym nie musiał kupić komputera. Link to post Share on other sites
gilroid 12 Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Pewno da sie tak samo jak do zwyklego PC. Przeciez to zwykly Linuks Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jezeli umiesz taki net podlaczyc na pccie z linuksem to na konsoli tez bedziesz umial Link to post Share on other sites
VMAX OC 5 Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Bardziej mnie nie pokoi strona techniczna, jak tam wpakować karte wifi? żeby można było podłączyć antente ;/ Link to post Share on other sites
Radical 1 Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ps3 ma wbudowaną karte wi-fi oraz ma porty usb jakby co. Aczkolwiek wydaje mi się że z tym wszystkim będzie więcej problemów niż pożytku i lepiej będzie chyba zainwestować w netbooka albo używanego notebooka. Link to post Share on other sites
gilroid 12 Napisano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 wifi wbudowane, linuks obsluguje to wbudowane wifi wiec problemow z netem nie ma Link to post Share on other sites
ZombaL 7 Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja posiadam radiowo internet na Ps3 pod linuxem, na samym poczatku instalacji wystarczy tylko powpisywac IP maski bramy i oczywiscie klucz kodowania, i dziala bez problemu. Wedlug mnie jednak linux jest slabo zoptymalizowany pod Ps3 chodzi strasznie zeby nie mowic tragicznie.... czy moze to tylko u mnie tak kiepsko ;> ? Link to post Share on other sites
DaraS1305988946 0 Napisano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ruter i po sprawie Link to post Share on other sites
Recommended Posts