Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

W 1 z filmów autorzy mówią że Dziki Gon poszukuje jedynej osoby która Geralt uważa za rodzinę, dodać to + osobie na koniu wystają spod kaptura blond włosy........ wychodzi na to że dostanę orgazmu, to nie może być kto inny niż Ciri! Musiała wrócić z Anglii z czasów króla Artura aby pomóc Geraltowi w odnalezieniu Yennefer i rozprawieniu się z chędożonymi mrocznymi elfami (czytaj Dziki Gon). Zastanawia mnie jedno, dlaczego Gon aż tak uczepił się Yennefer i Geralta oraz ich małej podopiecznej. Po pogromie w Rivii Ciri teleportowała Yen i Geralta na wyspę jabłoni, nawet tam dotarł gon i porwał Yennefer. Nie rozumiem także jeszcze jednej rzeczy: Gdy Gon porwał Yen z rajskiej wyspy, Geralt ruszył za nim, potem razem z Letho dogonili gon pod drzewem wisielców a Geralt wymienił siebie na Yen, uciekł Gonowi a pod koniec wiedźmina 2 dowiadujemy się że jest w Nilfgardzie. Ale jakim cudem Geralt opuścił wyspę jabłoni?!? Gon potrafi podróżować pomiędzy wymiarami więc to rozumiem, ale Geralt? Skoczył za nimi w "portal"? A może to sprawka samej Yen lub Ciri?

Tak czy siak jeśli w Wiedźminie 3 pojawi się Ciri to dostanę orgazmu ze szczęścia. Liczę także na to że zagadka Gonu się rozwiąże w pełni.

Edytowane przez Wolwgang

Z tego co mówią Redzi w W3 mają się rozwiązać wszystkie rozpoczęte wątki zarówno w W1 jak i W2 więc zobaczymy. Ciri musi się pojawić w W3 bo kto inny na tym pierwszym screenie jaki opublikowali wraz z zapowiedzią może siedzieć obok Geralta. Nikt kogo znam nie ma blond włosów oraz miecza który tak bardzo przypomina Jaskółke. A także sam ten długi kaptur na głowie, którym tak jakby chciała zakryć te bliznę, pamiątkę po uderzeniu orionem przez Puszczyka.

Edytowane przez rafal12322
Gość DANNY__79
kolekcjonerki nie kupię.

Ja też nie. Dla mnie liczy się sam soft, a gadżety to już nie ten wiek %-)

ulepszy kompa dla Wiedźmina

Bez przesady -- myślę, że spokojnie na tym co teraz mamy W3 będzie działać i da się go przejść.

• Popieram 3

Mam tylko jedno ale: Co oni zrobili z jego twarzą!! Kompletnie mi nie pasuje, poprzednia była dosłownie idealna 

Ja o twarz akurat bym się nie martwił, przed premierą W2 facjata Geralta ewoluowała kilka razy a może nawet kilkanaście. Do premiery gry rok czasu także spokojnie, ostateczny efekt będzie napewno inny ;)

Ja jestem za tym żeby na trójce definitywnie skończyli. Moim zdaniem lepiej zostawić niedosyt i zakończyć grę z pier&%#nięciem niż ciągnąć ją jak mode na sukces. Liczę że zakończenie będzie zgodne z książką, i nie cukierkowe że wszyscy żyli długo i szczęśliwie a na końcu spieprzyli na jednorożcach w blasku tęczy