Skocz do zawartości

[MULTI] Wiedźmin 3: Dziki Gon

225 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      63
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      6
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
      0
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
      3
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

tutaj właśnie nawet mi się podoba, widać w niej twarz z dwójeczki po przeżyciach i upływie czasu, ale moim zdaniem jest ona lekko zbyt "kanciasta", wygląda jak głowa 150 kilogramowego boksera wagi ciężkiej a Geralt bądź co bądź stawiał bardziej na spryt i zwinność niż siłę. Gdyby ją trochę wysmuklili i na litość boską zmienili tą szczenę Schwarzeneger'a mogło by być w dychacza.

Gość usunięty

Letho to był kozak - moim zdaniem silnie umięśniony wiedźmin posiadający charyzmę - jak się go zobaczyło to wiadomo co i jak. A taki Geralt? Stary, poraniony, nie mający ani wielkich mięśni ani jakiegoś miło dla oka wyglądającego sprzętu. IMO gdyby w 3 znalazła się Szkoła Węża - a do tego współpracująca z nią mocno Szkoła Wilka - z wiedźminami wyróżniającymi się spośród innych ludzi - to dopiero byłoby coś. Ja tam chętnie zagrałbym takim Letho ;)

Gość JonathanArcherPL

Nie tylko siła się liczy ... ale i technika, zresztą to technika jest kluczem do zwycięstwa a nie siła mięśni ..., szybkość, zwinność, sprawne posługiwanie się mieczem, ot to :D

Gość DANNY__79

Tak :)

A taki Geralt? Stary, poraniony, nie mający ani wielkich mięśni ani jakiegoś miło dla oka wyglądającego sprzętu.

Może to wszystko będzie właśnie miało znaczenie w części 3. Może nie chodzi o superbohatera. :?:

Jedyneczka też była spoko ale niestety już tylko fabularnie

"Jedyneczka była spoko" praktycznie we wszystkim - wyjątkiem mógł być system walki.

Omawialiśmy to już mnogo razy w tematach W1 2 3 na forum.

Wypada zatem coś tutaj przytoczyć [18+]:

• Popieram 2
Gość DANNY__79

grafika też bardziej podobała mi się w jedynce miała swój urok który do mnie przemawiał

Każda lokacja dawała inny poziom doznań wzrokowych i słuchowych dla gracza, inny klimat, inną muzykę i dźwięki otoczenia. Do tego W1 miał, jak to nazwać? -- coś takiego, że polski gracz czuł się jak u siebie (i nie ważne czy mieszka się w mieście, czy na wsi).

W W2 ja przynajmniej jakoś tego nie miałem. Trochę rekompensowano Vergen, ale ... to jakoś nie to :/

• Popieram 2
Gość usunięty

zresztą to technika jest kluczem do zwycięstwa a nie siła mięśni ..., szybkość, zwinność, sprawne posługiwanie się mieczem, ot to :D

A Letho tego nie miał? Walczył lepiej niż Geralt :P

Ciekawi mnie, co zrobiliście z Letho na końcu dwójeczki? Ja go puściłem wolno, uznałem że za mało jest wiedźminów na świecie żeby mordować go z czystej żądzy zemsty, a poza tym robił to dlatego aby odbudować swoją szkołę wiedźmińską

Gość usunięty
a mimo to go załatwiłem

Bo taka była fabuła - trudno, aby zginął Geralt, nieprawda?

Ciekawi mnie, co zrobiliście z Letho na końcu dwójeczki?

Ja tam z Letho nie walczę - on twierdzi, że więcej go nie spotkamy bo udaje się na południe ale... ale przypadki się zdarzają... No i Szkoła Węża - mam nadzieję, że jednak będzie w Trójce. Ma być, tak samo jak Pani Jeziora, Zygfryd, Shani, Yeowin, Toruviel, Vessemir, Berengar oraz Talar i Kalkstein. Tych bohaterów z Jedynki chcę!

Redzi mówili że trójka zakończy wszystkie rozpoczęte wątki więc całkiem możliwe że spotkamy dawnych znajomych. Fajnie byłoby też jakby było to zależne od podjętych w W1 i W2 wyborów bo wiadomo część z tych postaci mogła zginąć.