thanepl 1 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Mam możliwość kupna coolera do i7 Gelida Black Edition (CC-BEdition-0) za 209zł i darmową przesyłke. Bardzo proszę o szybką odpowiedź czy warto czy lepiej kupić co innego. Z góry bardzo dziekuje za pomoc i poświęcony czas Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) nie opyla się lepiej kupić macho bw i jest pare dyszek tańszy tutaj masz test http://www.eteknix.com/gelid-black-edition-cpu-cooler-review/ Edytowane 28 Czerwca 2013 przez wojciechpiwo Cytuj Link to post Share on other sites
thanepl 1 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 nie opyla się lepiej kupić macho bw i jest pare dyszek tańszy tutaj masz test http://www.eteknix.com/gelid-black-edition-cpu-cooler-review/ Cena mi wyjdzie taka sama a roznica temp. 1/2c Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 jeśli cena taka sama to bier co ci się podoba to czy to chłodzenie to i tak dobry wybór Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 @ thanepl 1. Jaka masz obudowę? 2. Jakie masz pamięci RAM? (chodzi o ilość zajętych banków i czy radiatory na nich są wysokie) Cytuj Link to post Share on other sites
thanepl 1 Napisano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) @ thanepl 1. Jaka masz obudowę? 2. Jakie masz pamięci RAM? (chodzi o ilość zajętych banków i czy radiatory na nich są wysokie) 1. SilentiumPC Regnum L50 Pure Black 2. 3 kości, 3 sloty zajęte. Nie rozumiem o co chodzi z radiatorami na ramie wiec podsyłam LINK ze zdjeciem modelu który posiadam. Całość na płycie Asus p8z77-v lx. Z tego co poczytałem to nie posiadam zadnych radiatorkow na ram'ie Edytowane 29 Czerwca 2013 przez thanepl Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Poda link do modelu pamięci a nie do wszystkich pamięci z sieci Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts