kuziu 4 Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kupujcie DFI przed chwilką zamówiłem kolejna płytę tego producenta @ dfi mi p55 t36 ,zobacze co te 17x17 cm potrafi robić z procesorem Cytuj Link to post Share on other sites
Nachos 1 Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 @kuziu Gdzie ty to kupileś i na co ci ta plyta? ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Di0XiDe 0 Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 To komuś kiedyś coś się zepsulo od ASUSA? Oj nie raz Ja bym gigabyta nie kupił, styl tych ich tandetnych " malowanek " reklamujących technologie na pudełkach mnie przeraża.Mnie z kolei przeraża jakość sprzętu produkowanego przez Asusa. Mój szef ma w pracy laptopa asusa (nie pamietam modelu ale jest stosunkowo nowy - nie ma nawet roku), któremu trzeba coś podkładać pod jedną stronę obudowy, żeby stał prosto. Dodam że laptopa wyciągał przy mnie z pudełka i to ustrojstwo ma tak od nowego. Cytuj Link to post Share on other sites
kuziu 4 Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 @kuziu Gdzie ty to kupileś i na co ci ta plyta? ;P kupiłem okazyjnie na allegro nowa. co do płyty zamontuje tam i3 540,megahalemsa,jakiegos gtx-a, 4 gb ramu i zobacze jakie tam oc bedzie. ale płytka o wymiarach 17x17 cm dla mnie bomba Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts