Leesiuu 538 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam, dlaczego konkurs zostanie ponowiony? Czemu osoby, które ukradły zdjęcia nie zostaną odsunięte od konkursu? Przecież reszta była fair... znowu uczciwi użytkownicy cierpią... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Wooojciech1983 854 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Trudno jest udowodnić czy rzeczywiście zdjęcie zostało skradzione czy nie. Myślę że redakcja powinna wprowadzić regułę żeby zdjęcie musiało zawierać karteczkę z nickiem użytkownika. Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Wooojciech1983 Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 daj mi 5 minut a podrobie Ci karteczke Myślę, że jak wyłonią zwycięzców to niech oni nagrają filmik z kompem z odpowiedniej perspektywy, jak zazyczy sobie redakcja. I tak dojda kto ma kompa Cytuj Link to post Share on other sites
8slawek8 72 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Trochę lipa wyszła W sumie powinny być jakieś kary dla użytkowników którzy podrobili fotki lub wzięli je z neta. Przecież reszta była fair... znowu uczciwi użytkownicy cierpią... << święta racja.Mam tylko nadzieję że jak zostanie ogłoszony ponownie konkurs to na wyniki nie będziemy musieli tak długo czekać Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 ja jestem za innym rozwiazaniem, niz ponowny konkurs. Cytuj Link to post Share on other sites
8slawek8 72 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Niestety my czyli użytkownicy nie mamy chyba na to wpływu. Ale np można by poprosić o weryfikację fotek przez użytkowników, to by było np następnym etapem konkursu a potem losowanie Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 dokładnie - może portal będzie fair wobec użytkowników? Cytuj Link to post Share on other sites
8slawek8 72 Napisano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 dokładnie - może portal będzie fair wobec użytkowników? Pozostaje nam jak na razie czekać na wypowiedź kogoś z redakcji. Ale nie chce mi się wierzyć w takie rozwiązanie sytuacji Cytuj Link to post Share on other sites
Lightning 61 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Czemu osoby, które ukradły zdjęcia nie zostaną odsunięte od konkursu? Bo trudno powiedzieć kto jest złodziejem, a kto autorem. Myślę że redakcja powinna wprowadzić regułę żeby zdjęcie musiało zawierać karteczkę z nickiem użytkownika. Popieram! BTW przyszły zwycięzca (na 100% nie ja, bo nie spełniam wymagań) na pewno nie będzie narzekał na to, że musiał dłużej poczekać Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Bo trudno powiedzieć kto jest złodziejem, a kto autorem. Więc zróbmy weryfikację już nadesłanych zgłoszeń... Edit: Wyobraź sobie taką sytuację. Przyszły zwycięzca to osoba, która nie brała udziału w obecnej edycji konkursu, a tylko w tej ponowionej, dlaczego Ci, którzy się starali wszystko na czas oddać mają być traktowani inaczej? Edytowane 27 Czerwca 2013 przez Leesiuu Cytuj Link to post Share on other sites
pawes21 0 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 no fakt, ja strzelilem fote w nocy i wysłałem pare min przed zakonczeniem . Niekonwencjonalnie bo lapka z gtx660 i podkladką chłodzącą. Mam nadzieję, że warunki regulaminu spełniłem Cytuj Link to post Share on other sites
Lightning 61 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Więc zróbmy weryfikację już nadesłanych zgłoszeń To byłoby dobre rozwiązanie - zwycięzca dosyła więcej fotek swojego configu (pod innymi kątami, ze zbliżeniami...) dlaczego Ci, którzy się starali wszystko na czas oddać mają być traktowani inaczej? Wiesz - zgadzam się z Tobą całkowicie, jednak... nie jestem redaktorem i Ci tego nie wyjaśnie Mam nadzieję, że warunki regulaminu spełniłem Teraz to już bez znaczenia Cytuj Link to post Share on other sites
gascan 1 Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Temat trzeba po prostu przekazać do nvidia. Jeśli konkurs jest sygnowany ich logiem powinni wiedzieć o jego przebiegu. Organizowanie ponownego konkursu to kpina dla uczestników. Jest wiele innych sposobów na udowodnienie autentyczności zdjęć i redakcja na pewno jest tego świadoma. Ktoś będzie chciał ustawić konkurs pod siebie. Powinni pokazać te "skradzione zdjęcia" i ujawnić podejrzanych użytkowników. Osobiście zwrócę się w tej sprawie również do silentiumpc. Dla mnie takie podejście samo w sobie jest podejrzane. Może redakcja chce zarobić. Cytuj Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 @up: Kto ich tam wie... Moim zdaniem to się tego nie dowiesz. Druga edycja gdyby była to niech będzie 3000zł do wydania na produkty nVidia i Silentium Takie zadośćuczynienie Cytuj Link to post Share on other sites
Szymon331 152 Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Chwila, co się stało z tym konkursem? Skąd macie informacje że coś będą ponawiać? Cytuj Link to post Share on other sites
bar1004 102 Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 No może ze strony konkursu? http://www.benchmark.pl/konkursy/konkurs/220/Wielki-konkurs-NVIDIA-I-SilentiumPC.html Cytuj Link to post Share on other sites
pawes21 0 Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 (edytowane) niedawno minęła pierwsza rocznica tajemniczego znknięcia tego konkursu fotograficznego Asus'a na Euro 2012 i metamorfozę w ten... zuuuuoooo wróciło! Edytowane 4 Lipca 2013 przez pawes21 Cytuj Link to post Share on other sites
Bartholomew 1 Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 A ja się namęczyłem, wyciągnąłem budę spod biurka, naodkurzałem się, szmatką wiatrak i kartę a potem przy fotkach, żeby światło, żeby burdelu w pokoju nie było widać Innych fotek nie zrobię, pierdzielę (chyba że dla weryfikacji, ale już nie takie ładne). 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) A można wiedzieć o jaki konkurs chodzi ? xD, bom nie w temacie łee muszę mieć GTxy pfu niech spadają na drzewo Edytowane 14 Lipca 2013 przez JonathanArcherPL Cytuj Link to post Share on other sites
Szymon331 152 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Wiadomo kiedy ten konkurs zostanie wznowiony? Cytuj Link to post Share on other sites
mynameisBON 338 Napisano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Ja juz w d**ie to mam, mysle, ze drugi raz raczej juz nie podejde do konkursu. Poszli po najmniejszej linii oporu, po co sie wysilac. Jak mozna go anlulowac i zarowno uczciwych jak i nie uczciwych wrzucic do jednego wora.... Nagrody i tak nie powalaly, tym bardziej, ze nagradzali tylko 1 osobe. Chodzilo o sam fun, ze to wlasnie Twoj sprzet wybiora. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
pawes21 0 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 polejcie mu, dobrze gada Cytuj Link to post Share on other sites
Leesiuu 538 Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 od maja pewnie duzo osob [tak jak ja] sprzedało trochę częśći i komp się pozmieniał... Co nie zmienia faktu, że części z konkursu dalej mam na wyciągnięcie ręki i mogę zrobić im foto Cytuj Link to post Share on other sites
pawes21 0 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 ...konkurs też ktoś ukradł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts