almosixpl 1 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 witam! moj komputer strasznie laguje na windows xp sp3 32bit i professional 64 bit (mam dwa systemy) nie wiem o co chodzi np w counter strike klatkuje a mam duzo fps przeglądarka laduje sie długo i laguje cały system stalo sie to z dnia na dzien dodam że komputer ma 8gb ram i 8 rdzeni 4,1ghz proc stabilny czy to może być dysk?? dodam że w cs mam ping max 20 na polskich serwerach czekam na pomysły do 23:50 potem instaluje windows 7 i napisze wam czy pomogło Cytuj Link to post Share on other sites
renholder1987 33 Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Przeskanuj sobie dysk czy nie ma bad sectorów.Polecam hirensboot cd Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Hmm... Defragmentacja dysku, skanowanie mbamem i spybotem, czyszczenie wszystkiego ccleanerem, pokazanie statusu smart dysku oraz, co najważniejsze - podanie pełnej konfiguracji peceta, którego problem dotyczy... Cytuj Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 He he, jest to wina systemu, jak grasz w CS-a to podczas gry wejdź w menadżer zadań, znajdź Counter Strike, kliknij prawym i wybierz opcję "ustaw koligację" - wybierz 1-2 rdzenie maksymalnie - przestanie lagować. A swoją drogą Windows 7 będzie najlepszym rozwiązaniem dla twojego pc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts