Skocz do zawartości

Proste gierki dla taty ;)

Recommended Posts

Witam

Tato zakupił sobie laptopa ale nie ma w co grać

Ja pomysłu nie mam jaką by tu grę mu polecić

Musi być niezbyt skomplikowana i chodzić na Viście

I jakoś wyglądać a nie jakieś padło :P

Co do rodzaju to nie jest pewien jakie

Dawajcie dużo propozycji to może któraś się spodoba

Pozdro

Zależy od tego co ma w środku, proponuje Need For Speed U2/MW/Undercover lub Shift - najlepsze z serii NFS. Dość fajną, mało skomplikowaną grą jest Trainz Railroad Simulator 2006/9/10, mój tata to uwielbia :) . Jak wpadnę na coś jeszcze to dopisze :P

podaj jakie tam bebechy są w tym lapku i czy Twój tata ma jakieś preferowane gatunki gier....

na ten moment to poleciłbym również NFS MW a także może coś ze strzelanek - UT2004 :P

no i też może trochę z przestarzałą grafą, ale gra wiecznie chyba żywa - Diablo II + LoD...chyba nie jest za bardzo skomplikowana...i tutaj na myśl przyszedł mi jeszcze Fable - The Lost Chapters

pozdrawiam

Bebechy lapka

AMD Turion? QL62 (2GHz x2)

Na razie 1GB RAM (będzie 2 ;D)

Radek 3450

Dzięki za odpowiedzi!

World of Goo - ciekawe, sprawdzę

Kane 'n Lynch - mam ale nie pomyślałem o tym ;D

TOCA - dzięki za przypomnienie

NFS - no nie wiem

Trainz - zobaczymy

UT - troszku za chaotyczne :P

Gry RPG są dosyć skomplikowane więc odpada

Jak dojdzie router to ta stronka z grami się przyda - dzięki

Jeszcze zapomniałem dodać - najlepiej jakby gry były po Polsku

Pozdro!

World of Goo jest w wersji PL w obecnym CD-Action (z obrazkiem z Battlefield: Bad Company 2 na okładce dla ułatwienia :menda: )

jak UT za chaotyczne to może Counter-Strike...a coby na widok grafy nie opadała szczęka to najnowszy - Counter-Strike Source, przy czym nie wiem czy jest on na PL

pozdrawiam

• 4 tygodnie później...

Hot Pursuit 2 moim zdaniem niezbyt spodoba się dorosłemu, zwłaszcza kierowcy. Całkowity brak realizmu, gnanie jakimś supersamochodem przez las i jeszcze te beczki ze śmigłowców policyjnych...

Jak NFS, to polecam Porsche 2000. :wariat: Wspaniale przedstawiona historia jednej z legendarnych firm, kilkadziesiąt samochodów, realizm jest zadowalający (coś jak Grid z tamtych czasów), tuning, ustawienia.

• 2 tygodnie później...

Szczerze to ja mam wielką radość w tej kwesti mój tata ma 57 lat i muci żeby nie powiedzieć napie******

w SA:MP ze mną :P

Dla taty polecam zumę deluxe ,Sproboj z Sa prosta gra obczaj na jakie tata lubi samochody lub jakie są jego wymarzonymi :P Pościągaj mu je i powgrywaj może być niezły ubaz z taty "gamingu" ;)

Tak pozatym pozdro :evil:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...