JoHnNy08PL 184 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam Tato zakupił sobie laptopa ale nie ma w co grać Ja pomysłu nie mam jaką by tu grę mu polecić Musi być niezbyt skomplikowana i chodzić na Viście I jakoś wyglądać a nie jakieś padło Co do rodzaju to nie jest pewien jakie Dawajcie dużo propozycji to może któraś się spodoba Pozdro Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 może coś typu world of goo albo coś sieciowego trackmania FV nic skomplikowanego i małowiele wygląda Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kane&Lynch Dead Men (tylko, żeby Mamy nie było w pobliżu! ) Toca Race Driver 2/3 (wyścigi takie "półsymulacyjne") Link to post Share on other sites
baryy123 0 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zależy od tego co ma w środku, proponuje Need For Speed U2/MW/Undercover lub Shift - najlepsze z serii NFS. Dość fajną, mało skomplikowaną grą jest Trainz Railroad Simulator 2006/9/10, mój tata to uwielbia . Jak wpadnę na coś jeszcze to dopisze Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 podaj jakie tam bebechy są w tym lapku i czy Twój tata ma jakieś preferowane gatunki gier.... na ten moment to poleciłbym również NFS MW a także może coś ze strzelanek - UT2004 no i też może trochę z przestarzałą grafą, ale gra wiecznie chyba żywa - Diablo II + LoD...chyba nie jest za bardzo skomplikowana...i tutaj na myśl przyszedł mi jeszcze Fable - The Lost Chapters pozdrawiam Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 http://gryonline.wp.pl/ polecam bilard 8 i texas hold'em. Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Bebechy lapka AMD Turion? QL62 (2GHz x2) Na razie 1GB RAM (będzie 2 ;D) Radek 3450 Dzięki za odpowiedzi! World of Goo - ciekawe, sprawdzę Kane 'n Lynch - mam ale nie pomyślałem o tym ;D TOCA - dzięki za przypomnienie NFS - no nie wiem Trainz - zobaczymy UT - troszku za chaotyczne Gry RPG są dosyć skomplikowane więc odpada Jak dojdzie router to ta stronka z grami się przyda - dzięki Jeszcze zapomniałem dodać - najlepiej jakby gry były po Polsku Pozdro! Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Marca 2010 Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 World of Goo jest w wersji PL w obecnym CD-Action (z obrazkiem z Battlefield: Bad Company 2 na okładce dla ułatwienia ) jak UT za chaotyczne to może Counter-Strike...a coby na widok grafy nie opadała szczęka to najnowszy - Counter-Strike Source, przy czym nie wiem czy jest on na PL pozdrawiam Link to post Share on other sites
Bezio118 1 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pontifex 2 gra w której buduje się mosty, mój ojciec w to grał xDD Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 2 Marca 2010 Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Szachy? Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Szachy ma w Viscie które mu się nawet podobają Na razie testuje World of Goo i chyba pozytywnie... Link to post Share on other sites
Karwan 0 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Może DSJ? A jeśli bardziej na klawiaturę to Mario? Link to post Share on other sites
SoundsGreat 1647 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 German Truck Simulator Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Mój grał na emulatorze w mario Co sądzisz o jakimś Call of Duty. Poza tym kiedyś grał w nfs:Hot Pursuit II Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hot Pursuit 2 moim zdaniem niezbyt spodoba się dorosłemu, zwłaszcza kierowcy. Całkowity brak realizmu, gnanie jakimś supersamochodem przez las i jeszcze te beczki ze śmigłowców policyjnych... Jak NFS, to polecam Porsche 2000. Wspaniale przedstawiona historia jednej z legendarnych firm, kilkadziesiąt samochodów, realizm jest zadowalający (coś jak Grid z tamtych czasów), tuning, ustawienia. Link to post Share on other sites
Gonzo 1 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ja proponuje wiecznie żywe Heros III z dodatkami Mega frajda gdy gra się we dwoje, a komputerowy przeciwnik też nienajgorszy Link to post Share on other sites
Szogun. 0 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ode mnie: May Payne 1&2, seria Fallout'a (oprócz trójeczki) Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Wiesz Juggler...nie każdy ma takiego samego ojca spróbuj może jakiegoś H.A.W.X albo Dirt? Link to post Share on other sites
SathCarty 0 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Szczerze to ja mam wielką radość w tej kwesti mój tata ma 57 lat i muci żeby nie powiedzieć napie****** w SA:MP ze mną Dla taty polecam zumę deluxe ,Sproboj z Sa prosta gra obczaj na jakie tata lubi samochody lub jakie są jego wymarzonymi Pościągaj mu je i powgrywaj może być niezły ubaz z taty "gamingu" Tak pozatym pozdro Link to post Share on other sites
Recommended Posts