szymek11911 15 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Witajcie, ostatnio otrzymałem telefon nokia Lumia 510 na abonament, problem pojawia się taki, że nie mogę wysyłać wiadomości sms. po próbie wysłania pojawia się komunikat 'ponów próbę' i tak w kółko, pomoże ktoś? Cytuj Link to post Share on other sites
Youki 17 Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 W kontaktach masz także osoby z facebooka ? Taki komunikat pojawai się, jeśli próbujesz wysłać wiadomość via facebook, a nie masz dostępu do sieci. Jeśli nie masz kontaktów to spróbuj na innej karcie SIM. Cytuj Link to post Share on other sites
szymek11911 15 Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Zmiana karty sim nie pomaga, czytałem, że inni użytkownicy mieli podobne problemy. FB to nie to... Cytuj Link to post Share on other sites
Youki 17 Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 W takim razie idż do Orange i oddaj telefon na gwarancje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts