miedzianos 0 Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 witam. problem jest w tym ze chciałem wyłączyć telefon i mam cały czas na ekranie "do widzenia" a przycisk wyłączania działa tylko jako blokowanie ekranu. co zrobić zeby sie zrestartował? ponieważ baterii nie da rady wyciągnąć;d Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ewidentny błąd systemu. Nie wiem jak wygląda z sytuacja z wgrywaniem systemu WP8 na nowo ale nie pozostaje nic innego jak przeinstalowanie systemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie BARTOL48 818 Napisano 16 Czerwca 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Trzymaj klawisz power przez co najmniej 12s. Hard reset jest chyba jak przytrzymasz vol- i wcisniesz power. Jak sie pojawi '!' to (1) Volume + (2) Volume - (3) Power key (4) Volume - 1 Cytuj Link to post Share on other sites
miedzianos 0 Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 tylko ze ja mam ten telefon od 3 dni. nie da rady jakoś inaczej tego zrobić ? bo na innych fonach to porostu baterie wykładałem i było ok . a tu niestety to nie dziala Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Nie wiem no jeśli POWER nie działa to chyba tylko hard reset. Ewentualnie moze coś w instrukcji albo na stronie wyczytasz. Cytuj Link to post Share on other sites
Youki 17 Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Odnośnie hard resetu to : Naciśnij i przytrzymaj przycisk REGULACJA GŁOŚNOŚCI W DÓŁ i krótko naciśnij przycisk ZASILANIE. Zwolnij przycisk REGULACJA GŁOŚNOŚCI W DÓŁ po wyświetleniu ikony na ekranie.Następnie naciśnij poniższe przyciski sprzętowe w następującej kolejności: REGULACJA GŁOŚNOŚCI W GÓRĘ > REGULACJA GŁOŚNOŚCI W DÓŁ > ZASILANIE > REGULACJA GŁOŚNOŚCI W DÓŁ. Aktualizowałeś tak w ogóle system ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts