Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam mam pytanie, który z tych telefonów byłby lepszy pod okiem wszystkiego. Prosił bym o odpowiedź.
Moim zdaniem swift bo ma tegre ale zastanawiam się nad kupnem. A z drugiej strony htc ma amoled :/, a nie wiem jak z jakością na tych IPS

Edytowane przez czikiaa

Weź One S.bardzo dobry wykonanie system AudioBeats - zawsze coś daje - baaardzodobry wyświetlacz,dosyć szybko działa no i tyle.Android 4.1.2..czego chcieć teraz więcej.

Choć LG też niezły przeciwnik...no i 4 rdzenie.Ja bym brał One S...ale LG to równie dobry przeciwnik - lecz troszke gorsze wykonanie i aparat słabiutki...już w One S jest słaby ale tam to już masakra - wiem sprawdzałem.Pozdrawiam.

Aaaa inne opcje nie wchodzą w gre?

inne tzn jakie? coś tego pokroju bo ja z playa przedłużam umowę i tak patrzę 800zł na start mam w obydwóch więcej nie dam + 49zł miesięcznie.
Więc z tą kwotą to nie takie proste.
Z tego co widze to mam do wyboru swift l9,xperia s,lumia 720 i 800, galaxy s III mini, galaxy s ii, galaxy s II plus lub bez plus
ale chyba wybrałem sobie lepsze modele

Edytowane przez czikiaa

i tak patrzę 800zł na start mam w obydwóch więcej nie dam + 49zł miesięcznie.
 Na allegro nowe 4x chodzą po ~900zł a One S po ~1000zł więc poważnie zastanów się zanim podpiszesz 2 letnią umowę...

Osobiście brałbym 4x'a ze względu na lepszy ekran o wyższej rozdzielczości- amoled z pentile nie ma startu do IPS hd a na dodatek LG jest tańszy. Wadą jest z kolei gorsza jakość zdjęć oraz odtwarzanej muzyki.

Proponuje wziąść abonament w play 10zł niższy - czyli bez telefonu.Jest którszy abonament - więc możesz wziąść za rok pewnie już nową bardziej krozystną ofertę w tej cenie - bo będa pewnie zmiany za 7-8 miesięcy znów.

A do telefonu dołożeyc troszkę powiedmzy do 1100-1200 i wtedy już mozęsz mieć prawie co chcesz.Niedługo może być w zasięgu Xperia SP,HTC One,Galaxy SIII.

branie telefonu w abonamncie niższym niż 80-100zł w dziesiejszych czasach się po prostu nie opłaca.

Za 800zł możesz mieć już pewnie na alledrogo i tabYlicy takiego One Sa albo LG 4X.Albo dokłądasz 100-150zł i masz bez zobowiązań.

Rozważ to.

nic mi do gustu nie przypada jak te dwa telefony lg 4x hd i htc one s ale jednak poczekam i kupię nówkę htc one x+ mam nadzieje, że za miesiąc będzie tańszy lub zobaczę jak ceny też z xperia SP czy tam lg optimus G  jak mi nie będzie pasować to raczej wezmę Lg 4x HD widzę nówki na allegro są nawet do 1000zł. Jakieś inne sugestie?

Edytowane przez czikiaa

Dlaczego ten telefon jest niewypał panie ekspercie? Dostępność na allegro jest przyzwoita, a jak ktoś decyduje się na ten telefon to chyba widzi jak wygląda. Do internetu takie proporcje są lepsze dla przykładu. Nie widzę nic w tym telefonie co miałoby być niewypałem.