wygibasze 0 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Hej! Kombinuje ostatnio jak koń pod górę, żeby pociągnąć jakos sieć z laptopa na Ps3. Od razu zaznaczę, że to jedyna opcja( chyba), ponieważ korzystam z wifi przypisanego do jednego tylko urządzenia. Taka specyfika miejsca w którym mieszkam obecnie (UK).Próbowałem bezprzewodowo, jednak jak się nie da. Zakupiłem więc skrosowany kabel i tu też pojawiają się problemy. W centrum sieci i udostępniania, udostępniam sieć, podpinam kabel i komputer wykrywa go, i się rozłącza i tak w kółko. Postępowałem zgodnie z instrukcją poradnika w Windows 7. Proszę o jakieś wskazówki, w google nic sensownego nie znalazłem. Cytuj Link to post Share on other sites
Janiaking 104 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 zakup sobie prosty i tani WR740N v4.23 i po kłopocie. Rozdzielisz nim sygnał nawet jak jest przypisany do MAC adresu . z ICS tak naprawde jest więcej problemów niż pożytku dlatego odradzam . Cytuj Link to post Share on other sites
wygibasze 0 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ok, wiec kupie ten router i co dalej? Cytuj Link to post Share on other sites
Janiaking 104 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 sklonować MAC adres komputera do ktorego jest przypisana usługa i po sprawie. to dosłownie dwa kliknięcia Cytuj Link to post Share on other sites
Battlefist 148 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Klonowanie MAC Adress w sofcie TP-Linka, jak napisal wyzej Jania - doslownie 2-3 klikniecia. Podaje link prosto od producenta co i jak, wraz z screenshotami: http://www.tp-link.com/no/article/?faqid=68 Cytuj Link to post Share on other sites
wygibasze 0 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Super, jestescie wielcy Ps. ten moze byc? nie jest podane jaka to dokladnie wersja, ale da rade? http://www.ebay.co.uk/itm/TP-Link-TL-WR740N-150-Mbps-4-Port-10-100-Wireless-N-Router-/251285407673?pt=UK_Computing_Wireless_Routers&hash=item3a81c707b9 Jakby wpadło wam cos innego dobrego/taniego w oko na ebay.uk to prosze o link Edytowane 13 Czerwca 2013 przez wygibasze Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts