baryy123 0 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam, mam małe pytanie. Otóż nie mam dość dobrego sprzętu, co mi sprawia wielką "przykrość". Sprawdzałem wymagania TDU , lecz nie wiem czy na pewno by mi działało. A więc mam pytanie do Was czy mój sprzęt by pociągnął TDU. Mój PC: System: Windows XP Professional SP3 Procek:Intel P4 530J, 3GHz RAM: 512 Karta graficzna: Nvidia GeForce FX5200 DirectX 9.0c Płyta główna: Biostar, Chipset VIA P4M80-M7 Chciałbym chociażby na minimalnych wymaganiach pograć.. ;/ A jeżeli nie pociągnie TDU, miał bym prośbę. Mogli byście chociażby podać gry(grę) typu Test Drive Unlimited , taką żeby mi komputer wyciągnął. Z góry dziękuję... Link to post Share on other sites
sebaq 0 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Trudno mi powiedzieć raczej nie pójdzie. Na moim zestawie Sempron 2800 am2 512 mb ddr2 i gf 7300 cieło się tj. około 15 klatek Link to post Share on other sites
tintirintin 5 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ta gra ma dość duże wymagania i nie liczyłbym, że FX5200 pokaże coś więcej niż pokaz slajdów. O normalnej grze nawet na minimalnych ustawieniach nie ma co liczyć. Link to post Share on other sites
chinol90 0 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 moim zdanie na minimalnych ustawieniach pojdzie ustaw wszystko na low i bedzie git grafika i efekty gorsze ale bedzie w co grac Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Sprawdź tutaj: http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/intro.aspx Czasem pojawia się błąd i trzeba sprawdzać dwa razy. Mogli byście chociażby podać gry(grę) typu Test Drive UnlimitedMógłbyś sprecyzować oczekiwania? Link to post Share on other sites
baryy123 0 Napisano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 -Dziękuję za stronę, i wypowiedzi innych użytkowników. @UP Chodzi o grę, że jest możliwość jazdy dowolnej, kupna aut, podobieństwo Need For Speeda. Ale coś bardziej rozbudowanego Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ciężko o coś tak rozbudowanego jak TDU, więc zaproponuję starego NFS'a Underground 2. Duże, otwarte miasto, kupujesz i tuningujesz samochody, jest mnóstwo części mechanicznych, stylistycznych, zestawy grające, bardzo zróżnicowane konkurencje (niestety wszystkie z realizmem na poziomie ZERO) - drift, drag, circut, sprint. Gra działa tak, że jeździsz sobie po mieście, możesz pościgać się z kierowcami na autostradzie albo pojechać na miejsce wyzwania (patrz: konkurencje). Bardzo fajna propozycja dla tych, którzy chcą się pobawić, a nie wyczuwać kształt kamyków pod kołami itd. Link to post Share on other sites
baryy123 0 Napisano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Grałem można powiedzieć że we wszystkie NFS'y. Tak, jest naprawdę rozbudowany tuning lecz myślałem że może znajdzie się coś innego:) No cóż, jeżeli macie jeszcze propozycje czekam Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A może GTA San Andreas? Tam to jest dopiero ogromny świat . W San Fierro i na wsi jest trochę ścigania, tuning wozów, których nie trzeba kupować , low-ridery, sportowe. A do tych wyścigów jeszcze fenomenalna gra akcji! Link to post Share on other sites
baryy123 0 Napisano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Już Ci mówię że wszystkie części GTA mam za sobą Jak widzę to trudno o takie gry jak TDU Link to post Share on other sites
bigosx 1 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja na FX5500 miałem 12 klatek ;/ Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Nie ma szans nawet na minimum. Będzie pewnie poniżej 15klatek non-stop. Link to post Share on other sites
Recommended Posts