kubu355 2 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Zwracam się z prośba o wejście na stronę konkursu w którym dostałem się do finału (film Lego) głos oddawany jest automatycznie (można rozesłać po znajomych): http://www.programedukacjimorskiej.pl/glosuj-na-film/?nggv_pid=16&nggv_criteria_id=0&r=1 Nasz film konkursowy: Nic to nie kosztuje, a dla mnie dużo znaczy Jest to konkurs proekologiczny promujący oszczędzanie wody, razem z kumplami braliśmy udział. Nad zdjęciami spędziliśmy blisko 17 godzin. Montażem filmu zająłem się ja, trwał on następne 4 godziny. Nie jest to nasz pierwszy konkurs w którym zajęliśmy pierwsze miejsce. Pierwszy konkurs był to "Młynarz reaktywacja" nasz film: Potem był konkurs "Jakie znasz zawody" również pierwsze miejsce: Organizator przewidział nagrody: a. dla trzech zwycięskich zespołów – tygodniowy rejs po Zatoce Gdańskiej na pokładzie legendarnego żaglowca „Generał Zaruski”; b. dla szkoły, w której uczą się laureaci I miejsca – realizacja pikniku żeglarskiego z udziałem Mateusza Kusznierewicza na terenie szkoły. c. Dla laureatów pierwszego miejsca – pierwsze egzemplarze kart Euro26 żeglarz, uprawniające do licznych zniżek na terenie całej Polski i w krajach partnerskich. Będzie to specjalna edycja kart, objęta ubezpieczeniem w wersji SPORT. Proszę o pomoc w głosowaniu Edytowane 11 Czerwca 2013 przez kubu355 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Reg II - 9 E: Zaraz mi się dostanie E1: Nic to nie kosztuje, a dla mnie dużo znaczy Mój głos już masz Cytuj Link to post Share on other sites
kubu355 2 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Sorka nie zauważyłem tego regulamin czytałem ale nie wpadło mi to jakoś do głowy. Proszę o usunięcie tematu i jeszcze raz przepraszam. Cytuj Link to post Share on other sites
kubu355 2 Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Napiszcie czy wam się podoba Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Bardzo fajny filmik, leci głos Cytuj Link to post Share on other sites
rekkluse 89 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Tutaj lekki OT z mojej strony lecz jest to najlepiej zmontowany filmik tego typu jaki widziałem... Cytuj Link to post Share on other sites
kubu355 2 Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Wszystko fajnie tylko widziałeś ile my poświeciliśmy czasu nad takim filmem? Wiesz ile ten koleś musiał nad tym siedzieć? Pewno z 40 h, do tego montażu parę godzin dochodzi Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts