markietanka 3 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dział jest o grach, więc mam w związku z tym pytanko - czy ktoś z użytkowników gra czasami w gry na fejsie? Ostatnio często tam wchodzę i pykam sobie w różne gry, typu Bubble. Do tej pory grałam w gry darmowe,ale czasem się zdarza, że trzeba coś dokupić, aby przejść na dalsze poziomy, ewentualnie odczekać jeden dzień i grać dalej. Ale chciałam wiedzieć,czy coś mi to da, jeśli sobie coś dokupię? Warto tracić forsę np tak jak ja mam z Paysafecard? często zresztą z niej korzystam, w razie potrzeby, ale czy grywacie czasem na FB, i możecie mi odpowiedzieć na moje pytanko?. Serdeczne dzięki za pomoc.Pozdrawiam i do usłyszenia. Link to post Share on other sites
wojo12 54 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Precz szatanie! Gry z portali społecznościowych to największe zło. Zostały wymyślone tylko dla zarobku i to strasznie bezczelnego. "Żeby odblokować cośtam kup pakiet za pierdyliard złotych". Nic nie kupuj bo to tylko strata kasy. Lepiej pozbierać i kupić jakąś porządną grę. Link to post Share on other sites
Wolwgang 57 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 nie wszystkie, w niektórych walutę dodatkową zbiera się na bieżąco że nie trzeba nic kupować za realną kasę. Link to post Share on other sites
wojo12 54 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ale w większości ( i to dużej) trzeba coś kupować za realną kasę żeby mieć jakąś "frajdę" z tego. Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A ile danych wyludzaja Link to post Share on other sites
Wolwgang 57 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 rozbawia mnie ta obawa o dane osobowe, wieczna paranoja, jeśli tak się tego obawiacie to odetnijcie kabel od internetu Wbrew pozorom nikt tutaj nie jest anonimowy Link to post Share on other sites
nastkaa 2 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Coś w tym jest.. wszystko co się robi w internecie zostawia po sobie ślady i raczeh trudno zostać anonimowym, a gry na fejsie wcale nie są takie złe, w każdym razie napewno nie gorsze od innych wszystko zależy od tego co sie lubi Link to post Share on other sites
Recommended Posts