wygibasze 0 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Hej! Kombinuje ostatnio jak koń pod górę, żeby pociągnąć jakos sieć z laptopa na Ps3. Od razu zaznaczę, że to jedyna opcja( chyba), ponieważ korzystam z wifi przypisanego do jednego tylko urządzenia. Taka specyfika miejsca w którym mieszkam obecnie (UK). Mam laptopa Samsunga z serii 3, jest nan nim fajny software easy Settings, który umożliwia wykorzystanie lapka jako punkt dostępu do netu. Włączam ten punkt dostępu, na telefonie wszystko fajnie działa, ale na Ps3 już nie chce. Jestem pewny , że muszę coś tam powpisywać, czy ktoś miał z tym styczność/ może coś podpowiedzieć? Ciężko znaleść coś sensownego w Google na ten temat... Pomocy! Pozdrawiam wszystkich!!! Dodam, że konsola widzi siec, wpisuję hasło, jednak podczas testowania połączenia wyskakuje błąd. Wyłączałęm też podczas tej akcji wszelakie firewalle/ nody itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Battlefist 148 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Jaki blad wyskakuje?Cos konkretnego?Wiem, ze sprzet od Sony rzadko daje jakies info o bledzie, no ale moze... Cytuj Link to post Share on other sites
wygibasze 0 Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Oto co się pojawia : http://speedy.sh/acJbG/20130608-222206.jpg "screenshot" , proszę otwierać bez obaw. Wydaje mi się , że muszę ustawić jaki to typ sieci, tj. publiczna czy domowa. I potem tam coś w opcjach ustawić... Edytowane 8 Czerwca 2013 przez wygibasze Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts