jacekgothic 18788 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Poszukuję dobrej myszki bluetooth do Asus vivotab smart. Koniecznie z dwoma przyciskami pod kciukiem. Byłoby idealnie, gdyby był to gryzoń Logitech ( szybka rolka ) lecz niczego sensownego nie znalazłem. Cena bez znaczenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ino Bluetooth Mouse M555b -> LINK Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No, o tej, to wiem. Brzydkie toż to jest jak diabli i bez dodatkowych przycisków Zmieńmy więc kryteria wyszukiwania. Nie musi być Logitech, reszta pozostaje bez zmian. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Bez szybkiej rolki? MX 1000 bluetooth. Chociaż znalazłem coś co może Ci przypasować ale nie wiem czy używka wchodzi w grę: http://allegro.pl/logitech-mx-revolution-myszka-bluetooth-ideal-i3288985673.html Ma przyciski dodatkowe a nawet i rolkę pod kciukiem. Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 kupiłem ten model http://allegro.pl/microsoft-sculpt-touch-mouse-nowki-najtaniej-i3298805932.html i wypada świetnie w stosunku do mego starego logitecha Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 @mery_master Jeżeli w podstawówce nie nauczyli Cię czytać ze zrozumieniem to może zapisz się na kursy doszkalające bo źle widzę Twoją przyszłość. No chyba, że jesteś botem z jakiegoś sklepu. kryteria wyszukiwania Koniecznie z dwoma przyciskami pod kciukiem Tak więc albo zainwestuj w okulary albo naucz się czytać. Chociaż najlepiej przestań pisać głupoty Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No, ta MX jest dość fajna, może i do rolki pod kciukiem dałoby się przyzwyczaić lub po prostu ją wyłączyć w oprogramowaniu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts