markit06 21 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witajcie, W zasilaczu od laptopa marki ASUS przepaliła mi się izolacja na przewodzie od zasilacza zaraz obok wtyczki do lapka. Z tego co się dowiedziałem, w serwisie nie przeprowadzają takich napraw gdyż może być ro szkodliwe dla laptopa. Cy jedyną opcją pozostaje wyrzucenie stówki na nową zasiłkę? PS. Fajnie, że na zasilacz jest tylko 6 miesięcy gwarancji. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
erni1996 110 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 daj jakieś zdjęcia jak to wygląda Cytuj Link to post Share on other sites
markit06 21 Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Zdjęcia dam jutro bo już ciemno. Mogę tylko powiedzieć, że miedź jest na wierzchu. Jeszcze coś, czy to możliwe że przepalona izolacja powoduje, że każda gra odpala się tylko na karcie zintegrowanej? W sterownikach jest ustawione procesor nvidia a mimo to jedzie z integry Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts