Zipiman 0 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam, mam problem z internetem, otóż za każdym razem gdy próbuje pobrać coś z chomikuj niestety chrome przerywa pobieranie i blokuje plik. Próbowałem zmieniać przeglądarkę niestety nic to nie dało. Proszę o szybką pomoc . Cytuj Link to post Share on other sites
bar1004 102 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dzieje się to przy konkretnym tym samym pliku, czy też przy innych? Może Ci antywirus blokuje, a przeglądarka wtedy automatycznie anuluje pobieranie. Cytuj Link to post Share on other sites
Zipiman 0 Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Antywirusa nie mam i to się dzieje praktycznie we wszystkich plikach nawet nie mogę ściągnąć laumcher do darmowej gry. Cytuj Link to post Share on other sites
Battlefist 148 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Kto jest twoim dostawca internetu i czy dzieje sie to tylko przy pobieraniu z chomikuj.pl ? Cytuj Link to post Share on other sites
asfasfds2332 24 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a na innych przeglądarkach? też tak? Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12596 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 @ autor A jaki masz komunikat jak przerywa pobieranie? Cytuj Link to post Share on other sites
Zipiman 0 Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dostawcą jest TP albo jak kto woli orange. Nie tylko z chomikuj nie mogę pobrać również klienta z oficjalnej strony gry. Zmiana przeglądarki nic nie dała na firefoxie niby pobiera ale pliku nie ma w folderze. Komunikat brzmi: Niepowodzenie-Zablokowano. Cytuj Link to post Share on other sites
Battlefist 148 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jesli zostal zablokowany, to: Zablokowany - Ustawienia zabezpieczeń na komputerze zablokowały ten plik. Pobrany plik został usunięty przez Menedżera załączników w Windows. Dowiedz się poniżej, jak sprawdzić ustawienia zabezpieczeń na komputerze. Wiecej na: https://support.google.com/chrome/answer/2898334?hl=pl Rozwiazanie tez masz w linku, nie bede kopiowal bo nie ma sensu. Cytuj Link to post Share on other sites
Zipiman 0 Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Tylko że tam jest rozwiązanie dla IE a dla chrome nimo . @EDIT: znalazłem rozwiązanie na innej stronie ale dziękuje za pomoc a problem tkwił w ustawieniach internetu miałem wyłączone pobieranie groźnych plików. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Zipiman Cytuj Link to post Share on other sites
Battlefist 148 Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 W poradniku miales napisane, ze zmiana w Ustawieniach Internetu: Zmiana tych ustawień będzie miała wpływ na Google Chrome oraz inne przeglądarki internetowe na komputerze. Cytuj Link to post Share on other sites
renaa 0 Napisano 24 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 w ustawieniach internetu miałem wyłączone pobieranie groźnych plików. Mam ten sam problem czy możesz mi napisać jak zmienić ustawienia internetu- mam mozillę czy w przeglądarce zmienić lub w panelu strowania???Bardzo proszę o odpowiedz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts