ExTrEmE 1 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam chciałbym się spytać w czym jest problem ponieważ pobrałem photoshop cs3 i gdy go chcę zainstalować pisze że wersja pliku nie jest zgodna z wersja windows i to chyba było po instalacji dx10 wcześniej znów pytało o oryginalną płytę? hELP Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Problem w tym ze masz pirata. Kup albo sciagnij cos darmowego... Na co Ci photoshop, jak pewnie wiekszosci jego funkcji nie ogarniasz albo nie uzywasz bo Ci nie potrzebne? Nie starczy CI jakis GIMP czy cos? TRzeba od razu sciagaj najwieksze kombajny do grafiki? Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 @kowdipapo, a może kolega @ExTrEmE pobrał taką wersję -> http://www.instalki.pl/programy/downloa ... op_CS3.php Spróbuj uruchomić w trybie zgodności ze starszą wersją systemu. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja mialem triala 30 dniowego i na kazdym systemie chodzil. Jak rzeczywiscie nie masz pirata to podaj jaki system masz etc. Btw. rozwiń swoją myśl: i to chyba było po instalacji dx10 wczesniej znów pytało o org płyte? Cytuj Link to post Share on other sites
logitech21 149 Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ściągnij z innej strony wersje testową. Bo ze strony instalek tez mi nie chodził PS> Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts