Skocz do zawartości

Recommended Posts

w****iaja mnie jut tu ludzie czeka raptem 2 dni wiecej na wysylkie karty no nie moge ****a szybciej bo nie mam czasu bo suszymy sprzet i tak dalej to juz jeczy juz straszy mailami do sponsorow postanowilem w ogole zrezygnowac z benchmarku ze sprzedazy bo to zalosne jest 

widze ze coraz ciezej z toba gadac no nic trudno obejde sie bez tego , wysle odrazu fakture jak mi wysla wracam do pracy

wiesz tylko w****ilo mnie juz te gadanie o  miejscu zamieszkania jakis adresach , przenioslem sie juz kilka dni temu na batalionow i kazdy to wie bo nawet anons dalem w profilu a takie gadanie mnie drazni o nic mi nie chodzi glupio wyszlo ze tyle czasu paczka idzie ale i tak karte bedziesz mial .....przelew tez zrobie ale i tak nie wczesniej niz 12 w nocy wroce 

ale stary wyslalem karte chcesz ulagodze jutro sytuacje wysle druga dojdzie i jedna i druga w du**e z tymi kartami mam 4 chcesz i 3 wysle daj ci boze na zdrowie

a jak chcesz wiedziec moj drogi kolego to nigdy nikogo nie okpilem dlatego sie tak spuszczalem zeby cie zadowolic i polecialem odrazu rano zebys na 8 rano jak otowrzysz oczeta spodziewal sie kuriera jutro z poczty 

nie mordeczko w sortowni ci nic nie powiedza bo przez 3 dni kurier prubowac bedzie ci dowiezc wiec na lightcie jedz tam i odbierz po 17 jak zjada sorki a to nie dopatrzylem sie bledu ale dobrze ze juz ogarnalem

Najciekawsze wiadomości :D

+opłacalność zakupu Haswella

naprawde nie warto kasy narazie na to wydac tak mi mowila kobitka z asusa

I uwaga wisienka na torcie  :D  :D

nigdy w zyciu nikogo procz narzeczonej nie oszukalem

Edytowane przez piterrrxd
  • Popieram 9
Gość effendi360
ale stary wyslalem karte chcesz ulagodze jutro sytuacje wysle druga dojdzie i jedna i druga w du**e z tymi kartami mam 4 chcesz i 3 wysle daj ci boze na zdrowie

dlatego sie tak spuszczalem zeby cie zadowolic

na szczęście nie miałem z nim nic wspólnego, ale według mnie jego teoria była taka, tak jak to chyba darmacz pisał, że miał wszystko zaplanowane naprawdę chciał zrobić taki projekt, na samym początku miał trochę kasy to zaczął płacić, później nabrał trochę sprzętu od np. darmacza na 8,5K i nie wiadomo gdzie jeszcze i dopiero wtedy zrozumiał jaki jest zadłużony no i próbował na jakiś sposób wszystkich spłacić. Choć na moim miejscu lepiej by mu było się przyznać tak jak u darmacza że np. sorka przeliczyłem się odeślę sprzęt bo nie wyrabiam z kasą, niż naciągać cały benchmark.

Życzę powodzenia wszystkim oszukanym bo takie osoby nie powinny istnieć i trzeba je wyeliminować. Sam kiedyś byłem oszukany przez gościa, i jeszcze dostałem za to negatywny komentarz, że sprawny sprzęt wysłałem :->

Ja kupiłem u Affinitti_Game i7-3770. Wpłaciłem kasę i procek był na następny dzień, niestety bez papierów i opakowania, które miało zostać dosłane 2 dni później. Dostałem ostatnio takiego maila:

"juz mam zalatwione wie pan co tylko tak czy mam wyslac poczta ? czy jak bo wie pan tam sa danie nie tylko moje ;/ "

Po tym mailu cisza. Coś mnie ruszyło po postach pierrrxd, aby zapytać o dane phoenix'a i okazało się, że Affiniti i Phoenix to jedna osoba. Zgłosziłem Biafrze i dostał bana. Ogólnie współczuje tym, których wy****** na kasę.

Na profilu fejsowym LINK w nazwie wyświetla się Mariusz.Affinitti <- wklepiesz to w google i pojawią się takie wyniki:

https://www.google.pl/search?q=Mariusz.Affinitti&oq=Mariusz.Affinitti&aqs=chrome.0.57&sourceid=chrome&ie=UTF-8

wśród nich najlepszy tekst:

Mariusz Affinitti · Tester at ASUS Polska

Do tego Affinitti_Game: Urodziny: Styczeń 1, 1985

Gabriel Jach(imowicz): 16 czerwca 1985

Mariusz jak mu tam co jest temat o nim też 1985.

Wszystkie trzy to ta sama osoba a jak znam życie to profilów pewnie miał więcej na tym forum. Wszystkie dane są ogólnodostępne w sieci.

Powyższe świadczy o tym, że osobnik ten cierpi na poważne zaburzenie dysocjacyjne tożsamości powstałe najprawdopodobniej po PTSD, którego do doświadczył w Wyższej Szkole Oficerskiej Wojsk Lądowych im. Tadeusza Kościuszki w Wrocławiu (fala i te sprawy).

Inną przyczyną zaburzenia osobowości może być schizofrenia.

@Up 2

Mnie próbował przerobić na wirtualnego I5 2500k. Miał wysłać za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości. Pierwszą sztukę kupił ponoć ktoś z forum (przyznawać się kto) a druga do tej pory nie może do mnie dotrzeć. Gdybym go zapytał wcześniej czy wysłał to pewnie by odpisał, że tak.

Moja dziewczyna do tej pory śmieje się z tego interesu i pyta kiedy paczkę listonosz przyniesie a ja za każdym razem odbierając małą paczkę zastanawiam się czy będę musiał za nią płacić czy nie :D

Gość effendi360

Fajnie. Napisz to użytkownikowi, który jakoś bez problemu wysłał mi Matrixa i 680 ZA DARMO... Nie jest żadną firmą, zwykła prywatna osoba, która była na tyle uprzejma, że podzieliła się swoimi gratami.

• Popieram 1
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...