m1k3b 61 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 nie wiem jak z pw, ale na maile odpisuje i reaguje na telefon Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Odczytać, odczytał. Ja już go mam centralnie w du**e bo w żadne interesy gotówkowe, na szczęście się nie wdawałem. BĘDĘ natomiast oczerniał go i ostrzegał przed interesami z nim każdego, kogo się da. Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Aż dziwne. Ciekawe jak się tłumaczy Link to post Share on other sites
ZakuTS 8 Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ja miałem z nim kontakt prawie cały czas. Najlepsze jest to że dzowniłem do śmiecia i mówię żeby mi oddawał hajs to ten mnie sądem straszył - kompletny idiota - oczywiście jedynym wyjściem było zgłoszenie sprawy na policje. Od tego czasu czekam na odzew policji a pieniędzy nie odzyskałem. Link to post Share on other sites
Popularne posty Gość effendi360 Napisano 20 Czerwca 2013 Popularne posty Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 http://imageshack.us/a/img824/9035/zth.png Komentować nie trzeba. Widzicie z jakim człowiekiem mamy do czynienia. 28 Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) effendi w szczytowej formie, dał upust spuściźnie Edytowane 20 Czerwca 2013 przez piterrrxd 5 Link to post Share on other sites
m1k3b 61 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 effendi, śmiechłem i strachłem jednocześnie ;p 2 Link to post Share on other sites
ZakuTS 8 Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Piękny tekst, w 100% oddaje osobowość tego kosza na śmieci. Cieszy mnie że wkońcu że kilka osób się odezwało i przeczytało wątek. Przestrzegając przed kolejnymi wtopami. Martwi mnie tylko to że już w maju ostrzegałem przed tym smrodem. Niestety nikt nie chciał słuchać a moderacja zamkneła jego strone dopiero po 3 tygodniach od tego jak mówiłem że to jest chory umysłowo człowiek. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez ZakuTS 3 Link to post Share on other sites
Anoizm 13 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Effendi nieźle. Tylko pewnie tych "grammarów" będzie trapił jeden błąd. "****" przez H, Swoją drogą gość może ma 16 lat nie więcej. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Anoizm Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ja podtrzymuję tradycję. Całą moją podstawówkę, nigdy nie widziałem "hu*a" napisanego przez "ch". 9 Link to post Share on other sites
m1k3b 61 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 to dlatego, że przez "ch" jest dłuższy ;p 5 Link to post Share on other sites
Anoizm 13 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 A twoja podstawówka z tego co wiem była bardzo dawno ;DDD Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 @eff heh, tak samo w wuja mnie robił jeden gościu z forum, a ty się śmiałeś z tego Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Kino OKO Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Przytocz konkretne cytaty. Gdzie się śmiałem. Tamta Twoja sprawa poza tym, była z obu stron grubo dyskusyjna, nie wnikam. Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ciekawe gdzie jest ta konsola teraz tak btw ? GTxxor ? GTXBOXX Nie no znowu leżę.... Wybaczcie... Ale już nie rozgrzebujmy tamtego tematu.. temat dotyczy innego "gościa" 1 Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 No tak, zwracam honor, bo z tego wszyscy się już śmiali. Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 @ Autorze Niestety, byłeś pierwszą osobą zgłaszającą takie problemy z tym userem. Problem polegał na tym że w międzyczasie sprzedawał on i kupował sporo sprzętu na forum i większość transakcji dochodziła do skutku. Było tylko jedno podobieństwo- zawsze pełno było krętactwa i zwlekania z wysyłkami. Ogólnie jednak ciężko było jednoznacznie stwierdzić że to naciągacz. Interesy bywają różne i Wasza umowa na jakieś sterty starego sprzętu sama w sobie śmierdziała. Dlatego chciałem uzyskać jakieś wyjaśnienia od drugiej strony. Jako że (ponoć) obaj poskładaliście na siebie doniesienia na policję nie byłem w pozycji do rozsądzania tego za Was. Tym razem jednak miarka się przebrała. Wydaje mi się że sytuacja Twoja i m1k3b jest nadal dość szczególna. Reszta poszkodowanych to ludzie którym ten człowiek naobiecywał sprzętu "do testów", za darmo lub w rekompensacie za zwlekanie z wysyłką. Czemu robił takie rzeczy? Trudno powiedzieć, ale pewnie po to żeby zdobyć zaufanie forumowiczów. Co z tego wyszło- wiemy. Effendi z tytanami, Piter z obiecanym sprzętem w okazyjnej cenie i skeeper z zasilaczem "żeby mu projekt nie stał" (to by sobie chłopak poczekał). Na pewno dopilnuję żeby już nikogo tu nie oszukał. 6 Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) @up Zapomniałeś o Sonym, do którego dalej przelew za monitory idzie Też jakby nie patrzeć, to przekręt Chociaż nie doszedł do skutku. Cóż, zdobył reputacje, w przeciwieństwie do ZakuTS, przez co wydawał się wiarygodny.Chociaż jedna rzecz mnie zaciekawiła. Bowiem dużo wcześniej zauważyłem, że jedynie tutaj na forum temat się rozwija, na pclabie już nie. A przecież chodziło o rozgłoszenie dobroci sponsorów itp. itd. Ale jakoś olałem to... A tu się okazuje, że sponsorów nie było... Edytowane 20 Czerwca 2013 przez KtosCos Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Po tym jak inny user mający ponad 7k postów olał swoją całą reputację tutaj za 350zł, mnie nic nie zdziwi. 1 Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ja z ''jebosem'' rozmawiałem o wycinaniu okienka w boku budy bo się zaoferował że ma frez (a na tym mi zależało żeby żadnych uszczelek/rantówek nie zakładać). Parę wiadomości na PW i od razu zrezygnowałem. Fragment rozmowy i już można wywnioskować że lepiej nie wysyłać i nie robić interesów: http://imageshack.us/a/img9/7544/bbti.jpg 2 Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Wklejajcie więcej bo to dobre jest. http://img818.imageshack.us/img818/3246/su6.png Dałem się ztrolować. 1 Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 @up: zdarza się hue hue ''z blokami wysłać?'' Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) a tu byliście http://phoenixmodd.letnet.pl/ ? "Jeśli chcecie pomóc dajcie lika na fanpagu pomoże mi to utrzymać sponsorów i może tworzyć kolejne projekty...z gówy ma dziękuję ." cyt. z 1 strony workloga jakich sponsorów ? i co to jest "gówy ma dziękuje" ? Edytowane 20 Czerwca 2013 przez rysiek-z-klanu Link to post Share on other sites
Kapucynek 167 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) BEKA właśnie wcinam pizzę z Głodnego Królika (nazwa gdzie kupiłem)... i większy ubaw mam czytając to i jedząc niż oglądając Jakiego Chana na TVN7 i jedząc. Gość jest taki ANALfabetą i gimbusem że szok xd Kto takie coś spłodził? Ta zniewaga mordu wymaga. Nie no srsly niezła beka Ja jeszcze bym opublikował jego fotki na Fejsie wszędzie gdzie się da i doszedł do jego rl. adresu i dał ogłoszenie na portalu "randkowym" na R z jego adresem hah ;p Zdziwił by się Najlepsza rzecz jaką kiedykolwiek widziałem, EFFENDI + ENRAGE MODE ON !! ... ale mimo wszystko szkoda osób które ten buc wykorzystał. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Kapucynek 5 Link to post Share on other sites
Recommended Posts