PrzemasK 1 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Mam monitor taki jak w temacie i dzisiaj chciałem podłączyć do niego magnetowid za pomocą kabla(ten z czerwonymi i białymi wtyczkami końcu) bo nie wiem jak się fachowo nazywa. I tu pojawił się problem. Czytając instrukcję było napisane, że wciskając przycisk "source" na pilocie powinna się pojawić opcja "component" i powinno działać, niestety niczego takiego nie było. Pomyślałem że może to dlatego, że już jest stary więc podłączyłem DVD jednak nadal to samo. Czy ktoś wie co to może być za przyczyna? Gdy podłączyłem DVD za pomocą eurozłącza to działało. Niestety w magnetowidzie nie ma eurozłącza. Cytuj Link to post Share on other sites
scoobydoo19911 1 Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 skobinój przejściówke z tych biało czerowno żółtych kabli na euro złącze i będzie śmigać, możesz też załatwić sobie kabel który po jednej stronie ma euro złącze a po drugiej chinche(coś z pisownią pokręciłem) i też powinno śmigać Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 kupiłem przejściówke i działa, dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts